Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet olyan, hogy nem élvezem a szexet azzal akit szeretek?
mármint még szüz vagyok, de azért ezt jó lenne tudnom. igazából szerlmes se úgy szoktam lenni, hogy megtetszik egy fiú szeme, haja, szája vagy tudom is én mije, hanem az eszéhez kezdek el vonzódni. Tudom, hogy fura de így van. Először csak mint barátot kedvelem aztán ahogy kezdem megismerni egyre érdekesebnek találom (a személyiségét) és végül már majdnem rajongva szeretem. De csak magamban, kifelé ezt soha nem mutatom.
Szóval amikor fantáziálok akkor nem izgulok fel az Ő gondolotára. Sőt! Hiába vagyok már majdnem a csúcson, ha rá gondolok akkor rögtön vissza csöppenek a valóvilágba.De a fantálziálgatásaiba mindíg olyanok szereplnek akikel nem tudnám elképzelni magamat. Mármint mint egypárt.
Miért van ez így? Ha elvesztem a szüzimet akkor is így marad? Soha nem lesz orgazmusom azzal akit szeretek? hogyan változtassak rajta?
Bocsi, hogy ilyen hosszan fogalmaztam csak azt akartam, hogy teljesen kpben legyetek.
17/L
Mély, miért, hiába! Foglalkozz egy kicsit a nyelvtannal is, ne csak nyalakodj!!
Kérdésedre a válasz: persze, hogy létezik. Nekem ma pl. olyan volt, pedig szeretem a párom.
muszáj hozzászólnom az első válaszolóhoz :D
Hogy te mekkora egy bődületes marhaságot mondtál! Méghogy úgy szemeljen ki barátot magának hogy először külső alapján...talán mondjuk is ki hogy aki másként tesz az egy álomvilágban és álszent társadalomban élő személy? Mekkora hülyeség...
A párválasztás annyira változó, mindenki maga dönti el, hogyan választ párt. Ez nem társadalmi álszentség kérdése!!!
mellesleg az is hülyeség, ha nem külső alapján választ akkor már nem is vonzódhat hozzá szexuálisan :D Ezt már csak én is bizonyíthatom, hiszen volt egy igen komoly kapcsolatom, ahol először az illető személyiségét szerettem meg és ezzel együtt kialakult ki a szexuális vonzalom. 4 évig voltunk egy pár.
Nem mondom, hogy az ember nem választhat külső jegyek alapján, hiszen jelenlegi párom így szemeltem ki :D
Ezért mondom, hogy még egy emberen belül is annyira változatos a párválasztás!!! A szexuális vonzalom vagy egyből megvan, vagy idővel alakul ki, vagy sehogy nem alakul ki. LUTRI!!!
Méghogy álszent társadalmi felfogás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!