Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nagyon ronda férfinek tényleg csak a szenvedés jut?
Értelek, mmint értem, hogy sokat csalódtál, me hogy nagyon rossz neked és kényszert érzel arra, hogy minden nap kiírj egy kérdést ide ezzel kapcsolatban, azt nem értem, hogy általánosítasz, ami idiótaság és az én véleményemet próbálod meg megváltoztatni úgy, hogy nem is ismerjük egymást, de mivel látom, hogy tényleg agyilag vannak a gondok, ezért leírom mégegyszer, hátha most sikerül megérteni.
ÉN NEM LÁTTALAK MÉG, NEM TUDOM HOGY NÉZEL KI, EZÉRT NEM MINDEN LÁNY SZERINT VAGY OCSMÁNY.
TOVÁBBÁ NEM TETSZIK MINDENKINEK UGYAN AZ ÉS AZ ÓVODÁS NYAFOGÓS KISFIÚKAT IS MAX. CSAK AZ ANYJUK SZERETI.
na remélem harmadszorra csak sikerül. hajrá.
14: Azok, akiket te ocsmánynak mondasz, szerintem a közelembe sem érnek ocsmányság tekintetében. Én tényleg annyira ronda vagyok, hogy senki sem bírna úgy rám nézni, hogy ne kavarodjon fel a gyomra, és mint ilyen kizárt, hogy valaha is lesz egy olyan lány, aki legalább elfogadni el tudna.
15: Agyilag semmiféle gonddal nem küszködöm, köszönöm. Az teljesen a helyén van. Azaz csak majdnem, mert sosem tudtam lazítani vagy szórakozni, folyamatosan pörög az agyam, de ez nem tartozik ide. Mellesleg elsőre is értettem, amit mondtál, csak azt nem érted meg, hogy kettőnk között az a különbség, hogy én tudom, hogy nézek ki. Miért vagy abban olyan biztos, hogy nálad nem jönne elő azonnal a hányinger, amint meglátnál? Tehát nem akarom megváltoztatni a véleményed, mert nincs is rajta mit megváltoztatni. Ez csak egy előzetes várakozás, ami 100%-ban be szokott jönni, olyan nagy számban, hogy a tévedés esélye már 0%.
18: Nem teszek fel képet, mert nem akarom, hogy a kevésbé erős idegzetűeknek álmatlan éjszakáik legyenek. Senkit sem akarok olyan szörnyű látványnak kitenni, mint amit én nap mint nap látok a tükörben. Mellesleg semmiféle önértékelési gondom nincsen, reálisan látom magam, hála a sok visszajelzésnek, amit élőben kapok, és amik mind egyértelműen arra irányulnak, hogy én vagyok a világ legocsmányabbja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!