Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érzed? Kiélted már magad?
9 hónapja összejöttem jelenlegi bnőmmel, bulizni nem nagyon járok azóta, mert fölösleges lenne, hiszen nekem a buli általában csajozásról szólt.
De a pia azért jöhet, haverokkal mindig van program. :D
A szex-ből meg sose elég, de persze csak a párommal. :)
26/F
én viszont már igen. Volt 3 éves kapcsolatom meg kb. 3 év "kurvulás", mindennapos bulik, pia, gyakori partnerváltás. Egy jó ideje ezek már nem kötnek le, hangulatom sincs hozzá. Ez persze nem azt jelenti h 2-3 havonta nem járok el buliba, de már nem úgy. Nem olyan régen megismerkedtem a mostani férjemmel akivel már gyereket tervezünk. Szóval sztem ez is személy és nem életkor függö.:)
21/L
Én sosem voltam bulizós. Nem értem ezt a dolgot, hogy jó alaposan leisszuk magunkat, dugunk fűvel-fával, aztán pár év múlva átváltozunk a hűség mintaképévé, erkölcsös családanyává meg apává. Én ezt egyszerűen nem hiszem el. Olyan párt választottam, aki tisztán maradt. Engem undorítana arra gondolni, hogy a párom pár éve bulikban részegeskedett meg dugta a lányokat. Most meg velem szexel. NEEEEEEM!Fúj.
Miért gondolják sokan, hogy aki nem ment át elég mocskon, az később akar majd a pocsolyában megmártózni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!