Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy érzed? Kiélted már magad?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érzed? Kiélted már magad?

Figyelt kérdés
azt hiszem egyértelmű a kérdés:) bulizás, pasizás, csajozás, szex, pia stb. kort, nemet írjatok:)
2009. nov. 16. 22:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nem, de azért a minden 7végén bulizásra már nem vágyom.
2009. nov. 17. 00:48
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

9 hónapja összejöttem jelenlegi bnőmmel, bulizni nem nagyon járok azóta, mert fölösleges lenne, hiszen nekem a buli általában csajozásról szólt.

De a pia azért jöhet, haverokkal mindig van program. :D

A szex-ből meg sose elég, de persze csak a párommal. :)

26/F

2009. nov. 17. 01:58
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem. 18/F
2009. nov. 18. 12:57
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Sosem voltam bulizós, csajozós. Komoly párkapcsolat, néha buli.
2009. nov. 18. 13:28
 15/17 anonim ***** válasza:

én viszont már igen. Volt 3 éves kapcsolatom meg kb. 3 év "kurvulás", mindennapos bulik, pia, gyakori partnerváltás. Egy jó ideje ezek már nem kötnek le, hangulatom sincs hozzá. Ez persze nem azt jelenti h 2-3 havonta nem járok el buliba, de már nem úgy. Nem olyan régen megismerkedtem a mostani férjemmel akivel már gyereket tervezünk. Szóval sztem ez is személy és nem életkor függö.:)

21/L

2009. nov. 18. 20:16
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Én sosem voltam bulizós. Nem értem ezt a dolgot, hogy jó alaposan leisszuk magunkat, dugunk fűvel-fával, aztán pár év múlva átváltozunk a hűség mintaképévé, erkölcsös családanyává meg apává. Én ezt egyszerűen nem hiszem el. Olyan párt választottam, aki tisztán maradt. Engem undorítana arra gondolni, hogy a párom pár éve bulikban részegeskedett meg dugta a lányokat. Most meg velem szexel. NEEEEEEM!Fúj.

Miért gondolják sokan, hogy aki nem ment át elég mocskon, az később akar majd a pocsolyában megmártózni?

2009. nov. 19. 12:58
 17/17 anonim ***** válasza:
76%
12:58asnak. Azért mert valakinek életében nem csak 1 partnere volt, még nem jelenti azt, hogy mocskos. Sajnos az a tapasztalat, hogy sok esetben a szakítás és válások oka hogy a partner nem élte ki magát így keres mást. Valahol érthetö mert az ember kíváncsi természetü és ha nincs összehasonlítási alapja az zavarja. Jó nyílván nem mindenki ilyen de nagyrészt igen. Attól amúgy megváltozhat vki mert elötte sok barátja volt..
2009. nov. 20. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!