Kiélted magad, mielőtt férjhez mentél? És a párod?
A mostani párommal képzelem el az életem, ő is ugyanígy érez. Mindenki azt mondja, hogy ebből úgysem lesz semmi, mert én "nem éltem ki magam".
Miért olyan fontos, hogy házasság előtt az ember több emberrel szexeljen és bulizzon minden hétvégén?
Nem ő az első kapcsolatom, neki sem én vagyok az első. Nem vagyok az a bulizós típus, ő már évekkel ezelőtt túlesett ezen.
Én nem vagyok házas, de 4 és fél éves kapcsolatban vagyok. 16 voltam, amikor összejöttem párommal, és valahogy sose éreztem azóta, hogy de jó lenne mással lenni, és nem érzem azt, hogy ezzel le lennék maradva és később kitörne belőlem a vágy. Soha nem voltam bulizós típus, néha egy-egy koncert, kis kocsmázás barátokkal, de semmi komoly.
Nekem is mondták régi ismerősök, "Úristen, ilyen régóta vagytok együtt? Nem unod? Pedig fogod, kell majd más!".
Azt hiszem én jobban érzem, hogy nekem mi a jó, mindig is úgy voltam vele, hogy komoly kapcsolatot szeretnék. Nem biztos, hogy életünk végéig együtt maradunk, de jó lenne. :)
20/L
nem jelent semmit szerintem :/
a barátnőm az első pasijához ment férjhez, a fiúnak is ő volt az első, és működik már tizenéve a házasság
én kiéltem magam, mégis ezerszer eszembe jut, hogy jó lenne mással is lenni, bulizni, pedig szeretem a férjemet és régen együtt vagyunk :S
szóval ez inkább azon múlik szerintem, hogy milyen beállítottságú vagy...(részemről sajnos :( )
Szia!
Szerintem tapasztalatok kellenek, elsősorban szexuálisan. És itt nem a mennyiség a lényeg, hanem az hogy ne úgy legyünk már, mint a középkorban, hogy férjhezment egy lány, aztán nászéjszakán derült ki, hogy mi lesz, meg egyátalán passzolnak-e egymáshoz, mi a helyzet himbilimbi ügyben, stb.
A bulizás alatt pedig nem a "teljes lerészegedést" értem én, hanem egy kis beszélgetés, tánc, flört. Szóval a fiatalkor legyen az, ami. Utána már 30-40 évesen bepótolhatatlan.
Nem és nem. Nekem ő az első, neki én a második (de első komoly).
Ettől függetlenül együtt vagyunk 5 éve, házasok 2 éve, és még csak nem is emlékszem veszekedésre.
Ne hallgass másokra, amit érzel, az csak a tiéd, és másoknak elképzelésük sincs róla. Mosolyogj rájuk, és egyik füleden be, másikon ki:)
Én sem éltem ki magam, egyetlenegy 4 napos "kapcsolatom" volt előtte. Immáron 3 éve együtt vagyunk, és az esküvőt tervezgetjük. Neki több barátnője volt előttem, de az intim életében én voltam az első, ahogy ő is nekem.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!