Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel foglalod el magad, amíg a párod dolgozik?
Figyelt kérdés
2011. júl. 6. 15:25
2/14 anonim válasza:
áh nem én vagyok az egyetlen otthon lebzselő k*rva! :-D ÉLJEN! :-DD
3/14 anonim válasza:
én spec gyerekezek.amig nem volt gyerek,dolgoztam. ha meg egyik sem,akkor örültemh kicsit magamban lehetek,barátnőztem,vagy olvastam,tv-ztem,szépítkeztem
4/14 anonim válasza:
Lent várok a kocsiban ameddig lerendezi a kuncsaftot, közben telón megpróbálok új bikákat felhajtani neki, étkezési utalványokat váltok be,megismertetem a k.öcsögverővel a nemtetszésüket kifejező környékbelieket.
Viccet félretéve: iskola/barátok/filmezés (esetleg kultúrális csevegést folytatok a gyakorikerdesek.hu-n :O:O:O)
5/14 anonim válasza:
A gyerekeim lefoglalnak,de így is jut időm másra is.
A férjem sűrűn van távol este, és napokig nem jön néha haza.
Ilyenkor kénytelen vagyok masztizni is.
36L
6/14 anonim válasza:
Takarítok,sütök,főzök,amit a párom szeret.
Ha rend van és maradt meg kaja,lerogyok a tv elé és valami sírós,romantikus filmet nézek,közben nasizgatok,vagy szépítkezek,vagy elmegyek futni vagy biciklizni(:
7/14 anonim válasza:
főzök, sütök! Szépítgetem a házat! Sportolok, kutyázok, szépítkezem! Vásárolgatok! netezek!
8/14 anonim válasza:
én neten ismerkedek, és mindig belefér egykét villámrandi
43 / f (bi)
9/14 anonim válasza:
Éjjel nappal csak Őt várom! (L)(L)(L) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!