Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok valaki dolgozik közület...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lovelyne kérdése:

Lányok valaki dolgozik közületek webcam stúdióban, mint webcam modell?

Figyelt kérdés

Ha kérhetném olyanok írjanak akik ebben dolgoznak,dolgoztak!

Köszönöm!

2011. júl. 23. 10:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
7%
webcam modell=striptíz, akár maszti is. Hajrá, egy szép életcélod van.
2011. júl. 23. 11:20
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem a legjobb módja a pénzkeresésnek. A lányok egy idő után elk.rvulnak, rászoknak a szerekre, lezüllenek, stb. Nem prédikálni akarok, de szerintem kétszer gondold meg belemész-e, az egész későbbi életedre rányomhatja a bélyegét!!!
2011. júl. 25. 09:39
 3/13 anonim ***** válasza:
63%

Srác vagyok, és operátorként dolgoztam ilyen jellegű helyen (élő erotikus műsor).

Egyébként, ahogy láttam, nem züllenek el, és nem csúsznak le, viszont eleve olyan embereket kell ilyen helyen elképzelni, aki eleve totál hülye ahhoz, hogy valami értelmeset csináljon.

Egyébként modellként egész elfogadható fizut össze lehet szedni, bár, ahol én voltam, ott nem volt egyedüli modell, párok, hármasok dolgoztak (párok esetén általában valós párok).

Egyedüli modellként egyébként nincs komolyabb szükséged stúdióra, csak be kell regisztrálnod valami oldalra, és a forgalmad alapján jár a jutalék.

2011. júl. 25. 10:06
 4/13 anonim ***** válasza:
77%

sokat lehet keresni vele. Egyik kategóriába írt egy ilyen lány, aki ezt csinálja egyetem mellett. Jut neki albérlet mellett luxus dolgokra is.

Én is akartam, de rájöttem, hogy én ehhez szégyellös vagyok, mostmeg már gyerek mellett nem is célszerü.

A forgalmadtól függ meg az óraszámodtól, hogy mennyi a béred.

2011. júl. 25. 10:23
 5/13 A kérdező kommentje:
Szégyenlős épp nem vagyok.Azzal nincs problémám.Nagyon kell a pénz,nem ruhákra,és egyéb hülyeségekre mielőtt valaki megjegyzést tenne rám...Azt olvastam, h nem ér senki hozzám,csak mutogatásról van szó.Az még nálam belefér, tovább nem mennék el.Ha tényleg ilyen jól lehet vele keresni ahogy írják sokan,talán van értelme belevágni.Nem ebből akarok élni egész életemben, de amíg fiatal vagyok és megtehetem miért ne.
2011. júl. 25. 11:49
 6/13 anonim ***** válasza:
83%

10:16-os vagyok

Ha rászánod magad, két opció adott:

1: regisztrálsz oldalakra, veszel egy mikrofont, webkamerát, és csinálod egyedül. Ekkor azonban kell a nyelvtudás, stb...

2: beállsz egy stúdióba, itt viszont vagy 10-15 oldalon leszel fent egyszerre, és tuti lesz egy operátorod, aki ír helyetted. Itt sokat lehúznak a pénzedből, viszont sokkal több oldalról folyik a pénz (bár ez az oldalakon általában nem szabályos).

Nehéz megmondani, melyik keres jobban, de utóbbinál inkább párokat keresnek. Ha esetleg van pasid érdemesebb befűzni, és akkor vele imitálnád a szexet, erre sokkal többen kíváncsiak is. Ja, és minden ilyen oldalon van egy olyan opció, hogy a saját országod IP címeit nem engedik rád csatlakozni, így kisebb az esélye, hogy meglát ismerős, ezt mindenképp érdemes megfontolni.

2011. júl. 25. 14:09
 7/13 A kérdező kommentje:
Mindenképpen a stúdiós megoldás érdekelne!Az biztonságosabb.Nagyon nem szeretném h ismerőseim tudomást szerezzenek arról mivel keresem a kenyerem.:/
2011. júl. 25. 14:22
 8/13 anonim ***** válasza:
Úgyis megtudják egy idő után. Amúgy nem szégyen az, csak max kellemetlen.
2011. júl. 25. 20:44
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Én dolgoztam ebben. Régen jól lehetett vele keresni, de úgy látom, ez a szakma haldoklik - talán a válság miatt - rengeteg a munkanélküli, aki akár otthon, akár stúdióban erre kényszerül.Az oldalakon rengeteg lány van, óriási a konkurencia. Ma már soloban csak zsebpénzt lehet keresni. Most a leszbi párok mennek. stúdióban általában csak ilyen felállásban (esetleg fiú-lány párban, és triókkal dolgoznak. Ezzel az a gond, a pénzt el kell osztani, és ezekből is egyre nagyobb a túlkínálat.

Csak annak ajánlom, aki nagyszerűen beszél angolul, lehetőleg németül is, 25 év alatti, különlegesen szép. Első körben inkább otthonról próbálkozz - ha stúdióba mész, számíts, hogy leszbit kell alakítanod! Sok sikert ha belevágsz!

2011. szept. 13. 19:53
 10/13 anonim válasza:

nekem egy adózos kérdésem lenne...Nekem egy olyan kérdésem lenne, mi van akkor ha beállítottam hogy az otp-s számlára jöjjön forintra váltva külföldről a jövedelmem (livejasmin.com)... ha túl nagy összegek jönnnek elég feltűnő... 100% hogy ez adózatlan jövedelem ugye? :S

Igazából ha a payoner kártyára jönne, ugyanúgy nyomon lehet követni a kártya-használatot és kp felvételt.... most akkor melyik jobb?

van egyáltalán valaki aki webcam modell bevételéből (otthonról, nem studió) adózik? :S

aki 1,5 millókat szed össze nem igaz hogy nem bukik le...

2013. febr. 25. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!