Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok valaki dolgozik közületek webcam stúdióban, mint webcam modell?
Ha kérhetném olyanok írjanak akik ebben dolgoznak,dolgoztak!
Köszönöm!
Utolsónak!
Szerintem adózás szempontjából mindenképpen a payoneer kártya az előnyösebb - nem hinném, hogy utána járnának külföldi pénznemben jött jövedelemnek. Én ugyan stúdióban dolgozom, és kp-ban kapom a pénzemet, (állítólag a stúdió a teljes bevétel után adózik), azért az erről szóló igazolást megnézném...
Régi kérdés ugyan, de mivel én is webcamerás modellként dolgozom épp, ezért gondoltam, válaszolok, hátha valakinek még segítek.
Én otthonról csinálom, és havonta kb annyit keresek vele, mint más, aki kimegy külföldre mosogatni.
Az egyik kommentelő írta, hogy olyanok dolgoznak az ilyen oldalakon, akik másra nem lennének alkalmasak. Én ezt másképp látom. Egyetemre járok, és azért vagyok fent az oldalon, hogy tudjak élni is a tanulmányaim mellett. Hamarosan lediplomázok, és ameddig nincs jó állásom, addig ezzel annyit kereshetek, amennyit szinte semmi mással. Diákként is mehetnék jó kis "diák melókra", amikkel óránként jobb esetben megkeresnék pl 800 Ft-ot... Abból nem igazán futja lakásra, kocsira, egyebekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!