Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 évesen nem aludhatok a barátnőmmel együtt?
Miért csinálják ezt szüleim? Nem rég jöttem össze egy lánnyal és most úgy alakult, hogy itt aludt. Nem engedték, hogy együtt aludjunk. Mindig ők csinálják ebből a veszekedést...
Hogyan győzzem meg őket, hogy fogják már fel végre 20 éves fiú vagyok, vannak szükségleteim... Mit gondolnak apácának megyek.. mikor már nem vagyok szűz...
jah papnak....... Reformátusok egyébként.
Nem tudom hogyan tudnám őket meggyőzni.. Pedig már azt is bevettem mikor szóba jött, hogy elkezdtek veszekedni és én tök higgadt maradtam és elmondtam szépen a véleményemet.. de mint mindig azt hiszik h én segg hülye vagyok és még annyi eszem sincs h védekezzek.. ez már nekem ciki h ilyet gondolnak szüleim pedig szakmám van minden, egyetemre/fősulira is akarok majd menni.. nem értem.. 20 évesen elég érett gondolkodásom van a többihez képest úgy gondolom..
Pedig ha komoly kapcsolatról van szó akkor tényleg én is úgy állok a másikhoz és nem csak kihasználásból. Most is csak egy buli miatt alakult úgy h eljött és itt aludt. Másképpen én sem sietném el persze. Már csak a lány szemszögéből nézve se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!