Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Körülbelül két éve vagyunk együtt a barátnömmel, ő nagyon nagyon szeret, de részemről már a vége felé közeledik a dolog, mitevő legyek?
sajnos sok ilyen lány van, aki érzelmi zsarolással, fenyegetőzéssel próbálja a párját magához láncolni. mondd el neki mindezt, mondd el, hogy neki sem lesz jó, ha valaki olyan van mellette, aki csak szánalomból, muszájból van vele. ezen kívül egy dolgot tudsz tenni: legyél erős, ne hagyd magadat befolyásolni általa.
ha a meg fog halni típusú kijelentéseket komoly fenyegetésnek érzed, lehet nem ártana ha beszélnél egy barátjával, vagy az anyukájával is, bgiztos, ami biztos. bátyám egyik ex-barátnője 2 levél xanaxot vett be, aztán küldte az sms-t. nem sokon múlott, hogy ne vegyük észre, akkor ott halt volna meg. szóval ez komoyl dolog, de nem kell, hogy a te életedet tönkretegye!
Érzelmileg zsarol téged. Tönkre fogsz menni, ha tovább húzod. Állj a sarkadra és mond meg. Én is így jártam, húztam halasztottam a szakítást és odáig fajult, hogy lelkileg tönkrementem.
Ja és ha szakítasz vele mindenféle kapcsolatot szüntess meg..!mert az ilyen lányok folyton próbálkozni fognak és nem hagyják hogy teljes életet élj nélkülük! Képesek arra is, hogy tönkretegyék az új kapcsolatodat..tapasztalat!
ez érzelmi zsarolás, ezzel ne foglalkozzál, mert akkor Te mész tönkre
röviden és tömören mond meg, hogy vége, ennyi mást nem lehet tenni, ne kezdj belemenni dolgokba, mert ugyan ide kerülsz vissza
szakítás után menj el szórakozni N
Hogy akar az olyan tűzoltó lenni(mások életét megmentő), aki érzelmileg ennyire labilis, nincs tisztában az döntéseinek súlyával??
Esetleg, ha jóban vagy a szüleivel mondd el nekik, hogy szép és jó volt minden, de te köszönöd nem kérsz többet. Kerek-perec megmondod, hogy szakítani akarsz és inkább a tisztább utat választod, minthogy csald. És felhívod a szülei figyelmét, hogy ezzel zsarol téged és szeretnéd ha mindenki nyugalma érdekében jobban ránéznének!
Ne hagyd magad, csak elpocsékolod a fiatal éveidet!! Felesleges erőltetni azt ami már régen rosszul működik!
És tényleg mindenféle kapcsolatot szüntess meg vele, hogy sehol ne tudjon utolérni! Felnőtt emberek vagytok ez gyerekes gondolkodás, hogy akkor ő meghal..
LÉPJ TOVÁBB!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!