Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hirtelen visszafiatalodtam, ez normális?
Nemrég váltunk szét a 10 évvel idősebb párommal. Mindig azt éreztem mellette, hogy komolytalan vagyok, ezért próbáltam komoly felnőtt módjára viselkedni. Mindig is az idősebb pasik érdekeltek.
De ma, amikor átmentem a boltba, egy csomó velem egyidős fiú volt ott, és teljesen zavarba jöttem a jelenlétükben. Valahogy az egyik percben még idősnek éreztem magam hozzájuk képest, a következőben pedig legszívesebben leszólítottam volna egyet.. Tisztára hülyének érzem magam, mintha 5 évet fiatalodtam volna 5 perc alatt, miközben néztem őket. Meg is tudtam volna valamelyiket kívánni, be is nedvesedtem a gondolatra.. Mi van velem?
Tescoba mentem.
De nem szó szerint, csak keztem komoly felnőtt nőnek érezni magam, mintha legalább 24 lennék, de a fenébe is, még csak 19 vagyok, és ahogy néztem egy csapat srácot, ahogy piát meg chipset vettek, hogy nekem is még buliznom kéne, meg velem egykorúakkal lógnom. Komolytalanok ugyan, de 2 évig eleget voltam már komoly..
*kezdtem
**az jutott eszembe, hogy nekem is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!