Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez a gondolkozás szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a gondolkozás szerintetek normális?

Figyelt kérdés
Csúnyának érzem magam, sokat tanulok, és reménykedem benne, hogy valaki az eszemért és az értelmes gondolkodásmódomért fog megszeretni.
2013. nov. 9. 16:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem, ha tényleg csúnya vagy, akkor ad fel. Engem mindenki okosnak ismer, de sajnos még sosem volt barátnőm, mert annyira ocsmány vagyok.
2013. nov. 9. 16:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Végre valaki... Igen, ez lenne a normális gondolkodásmód. Legalábbis sztem.
2013. nov. 9. 16:54
 3/5 anonim ***** válasza:
2: Lehet, de azt azért figyelembe kell venni, hogy ahhoz, hogy a belső jegyek érvényesülhessenek legalább egy átlagos külsővel rendelkezni kell. Anélkül lehet bármilyen értékes az ember belsőre, ha külsőre meg egy undormány, mint pl. én.
2013. nov. 9. 16:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Imádom az embereket....csak h átlássátok a helyzetet(mert sokan nem képesek rá)a lányok sem külömbek... van egy ismerősöm barátom osztálytársa középsuliban a pali alapból nem egy matyóhímzés de a barátnője előtt eszik részegen kukából meg ilyenek el se hittem volna ha nem látom... és ez csak 1 a millióból, ha elkeseredtek gondoljatok erre minden fiúnak lehet barátnője van egy 160 kiló körüli túlsúlyos edzőtársam és egész csinos barátnője van...senkit sem pusztán az eszéért fognak megszeretni hanem ahogy bánsz másokkal ez határoz meg....akárhogy nézel ki van lehetőséged csak élj vele....
2013. nov. 9. 17:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Mindig jó, ha egy olyan tájékozott, tanult ember vagy, akivel sok témáról lehet beszélgetni, aki intelligens, aki a tudásával tekintélyt tud szerezni az életben. Másfelől azért egy kapcsolathoz kizárólag a tanulás nem elég, de gondolom, ezzel te is tisztában vagy.
2013. nov. 9. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!