Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan pasizzak be fogszabályzóval?
ettöl ne félj mert még mindig jobb fogszabályzosnak lenni minthogy csámpás fogaid legyenek
ez egy pasi szemében vonzo is lehet hisz adsz magadra foglalkozol magaddal azért h késöbb bátran tudj mosolyogni
"Az én barátnőmnek is van :) és ha szép vagy akkor semmi gond :) De amúgy sincs gond. Szerintem nem gáz! :)"
de elgalábbo da írta hogy amugysincs gond :D
(osztályunkba messze a legcoolabb csajnak fogszabija van ) anyi baj legyen :D hidd el szeptember óta (9. a osztály:D) senki se nézett a fogára :Dmással vagyunk elfoglalva kicsitl entebb... :D + legalább márm ár ivcces :D és jol is jön: megusztuk a felelést me bele akadt vmi a fogszabijába :D s a tanár ki bukotta röhögéstöl a sézkböl hehe :D MI MEG PERSZE VIRULTUNK OHGY NEM FELELÜNK :D cal nem gáz :D + aki esetleg írt / fog írni hapi (bele értv engem is :D) álok elédbe :D ^.^ a fogszabi legyen a legkisebb gond :D pl ha sík bunkó egy csaj az már szánalmas :D vagy ha speciel adagoljam agába a fehér dolgokat :Dl egyen az por alapu vagy épp folyékony :D (gondolom le esett :D)
en is fogszabalyzos vagyok:) mar masodszor..:)
Eloszor mikor feltettek, kibuktam, tragedia volt szamomra h most en vasakkal a szamban rohangaljak.. De persze azt is idovel mogszoktam, sot! eloszor fogatlan is voltam (14 evesen) mivel kihuztak a szemfogaimat, nyugi tejfogak voltak, csak nem akartak a rendesek lenoni.. Na a lenyeg, h eddig egyik pasimat sem zavarta h most fgoszabalyozom volt-van, sot szinte eszre sem veszik. Es tenyleg csak sajat magadnak teszel tobbet-jobbat, ha elfogadod magad igy, aztan sokkal konnyebb lesz, es meglatod, eszre sem veszed es mar levettek:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!