Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó hangja van ennek a lánynak?
Figyelt kérdés
Elgondolkoztam, hogy tényleg azért dicsérik ennyire mert jó a hangja, van mert viszonylag szép lány. És szépsége alapján dicsérik?! Vagy ismerkedés céljából?
Tulajdonképpen nekem fura hangja van, és ez ebben a helyzetben nem kifejezetten pozitív értelemben mondom...
2013. nov. 8. 16:24
1/7 anonim válasza:
Nekem nem nagyon tetszik a hangja.
2/7 anonim válasza:
Se a csaj, se a hangja nem tetszik.
3/7 anonim válasza:
Hamiskasnak es elegge bizonytalannak tunik a hangja, de lehet, hogy a felvetel minosege is ront rajta.
Nekem sikerult mar ez alatt a 3 perc alatt is eljutni az unatkozasig (nyilvan egyebkent nem en vagyok a celcsoportja), szurkenek es tucatnak tunik ennyi alapjan.
4/7 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem tetszik a hangja.. És annyira nem kiemelkedően szép..
5/7 anonim válasza:
A hangja nem annyira tetszik, inkább maga a csaj.
Az átlagnál azért jobb a hangja is és a csaj is.
6/7 anonim válasza:
én örülnék,ha így el tudnám énekelni, de tény,h vannak nála jobbak,de sokkal rosszabbak is,szóval szerintem olyan erős közepes! :) 21L ja és amúgy szép is! :)
7/7 anonim válasza:
szerintem jó hangja lenne, csak olyan, mintha nem tudná rendesen használni, nagyon nagyon sokszor olyan hamisan énekel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!