Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ezek után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ezek után helyreálljon az önbizalmam?

Figyelt kérdés
Minden úgy kezdődött, hogy új suliba mentem, megismerkedtem egy sráccal, és már 3 éve vagyunk legjobb barátok. Nagyon tetszett, és nemrégen el is mondtam neki, mert nem bírtam tovább. Visszautasított, nagyon fájt... Nem vagyok csúnya szerintem, mindig kapok visszajelzéseket, elég sok fiúnak tetszem. De akkor mi a baj velem? Miért nem kellek neki? Igazából ő sem az a nagyon helyes srác, szerintem átlagos.:) Inkább a belseje fogott meg:-) De neki persze az iskola legszebb lányai tetszenek, akiknél szerintem semmi esélye. Mikor megbeszéltük az egészet, ezeket az okokat sorolta fel, miért nem akar járni velem: 1, éretlennek érzi magát egy komoly kapcsolathoz (15 éves). 2, nem akarja tönkretenni a barátságunkat (ha szakítunk, nem akar veszekedni, mert azt mondta nagyon szeret). De ennek ellenére minden lány tetszik neki rajtam kívül! Rossz érzés, főleg hogy maga mellett akar tartani. Mondjuk azt hozzátette, hogy egy KICSIT tetszem neki, meg szép vagyok... Ez mit jelent?
2013. nov. 7. 17:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ez van kislány, az élet nem fenékig tejfel. Csak rájössz lassacskán. Félünk, próbálkozunk, vagy összejön, vagy nem...
2013. nov. 7. 17:36
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.:) Igen, kezdek rájönni.:D De ő volt az első fiú aki nagyon tetszett, talán szerelmes is voltam belé.:) Csak azért nehéz kiverni a fejemből.
2013. nov. 7. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!