Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezentúl mindig puszival fogunk köszönni? Szerintetek?
Figyelt kérdés
A barátommal 4 hete együtt vagyunk és eddig még nem volt csók, de nem baj mert nem akarok semmit elsietni. A tegnapi randi után is kikísért a buszmegállóba. Eddig mindig öleléssel köszöntünk egymásnak. Elköszönni is. Most az ölelés után volt egy szájra puszi is. Ezentúl akkor mindig lesz? Lehet ez egy hülye kérdés, de szerintetek?2013. nov. 7. 15:12
1/8 anonim válasza:
Kiégtem. :D
Mióta elsietés egy csók?
Várj...kitalálom...12/kislány
2/8 anonim válasza:
Persze :)
Ő is haladni akar gondolom,nem csak te.
3/8 A kérdező kommentje:
Én 14 éves vagyok ő 15. Először nem akartam kapcsolatot, de a barátnőim biztattak, hogy semmi baj nem lehet belőle, és ha majd nem megy akkor abbahagyjuk de eddig minden jól megy. És remélem fog is.
2013. nov. 7. 15:16
4/8 anonim válasza:
4 hét azért viszonylag sok idő, szóval igen, elég valószínű, hogy most már ezt szeretné, de ez igazából rajtad is múlik. Ha nem akarod, akkor nyilván nem is hagyod neki.
5/8 anonim válasza:
Következőbe is hagyd, hogy pusziljon szájon. De utána ne ereszd el. Puszild vissza.
Ha minden jól megy akkor átesel életed első csókján... (már ha nem valami beszari fiú)
6/8 anonim válasza:
Igen. Kérd meg ott lent is pusziljon meg.
8/8 anonim válasza:
Nem hülye, kérdés, és ne hallgas a sok szexorientraltra. 14évesen nem kell sietni. Jól teszi a srác is, hogy nem rohan. És igen egyre többet fogtok csókolozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!