Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem köszön és kinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem köszön és kinek kell elöbb köszönni?

Figyelt kérdés

alattunk lévő emeletre költözött egy kb. 15 éves fiú vagy nem tudom mennyi. na de a lényeg néha pont összefutunk a lépcsőn. ilyenkor kinek kéne először köszönni? Mondjuk mindig elkapom a tekintetem róla... lehet azért nem köszön?

14/L

2012. szept. 4. 21:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen helyzetben mindig az újnak illene köszönni...
2012. szept. 4. 21:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Tökre mind1,aki elkezdi utána automatikussá válik.Ha meg nem egy ratyi a gyerek.
2012. szept. 4. 21:47
 3/8 A kérdező kommentje:
:/ legyek bátor és köszönjek én egy sziát és menjek tovább? már 2x is ugy volt hogy pont léptm ki a lépcsőház ajtón és pont jött de nem tartottam meg az ajtót hanem becsapódott és mentem tovább. legközelebb nyitvahagyom hátha mond eg köszönömöt :)
2012. szept. 4. 21:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Emeletes házban -főleg ha 10, v. 10+ emeletes- nem mindenki ismer mindenkit, ezért olyan sincs, hogy előbb jött, később jött stb. Ha liftbe szállok valakivel, akkor köszönök akár idegennek is, de akiről fogalmam sincs, hogy kicsoda, meg még ráadásul elfordul, amikor találkozunk ("mindig elkapom a tekintetem róla"), azt a világért nem erőltetem. A kulcsszó a kontaktus! - és hogy van-e vele, vagy nincs.
2012. szept. 4. 21:53
 5/8 anonim ***** válasza:

Most látom az új #3. hszt...

Ja, és b@szd rá az ajtót is, mert az tényleg megalapozza a jószomszédi viszonyt!

2012. szept. 4. 21:54
 6/8 A kérdező kommentje:
jó nem úgy értettem és amúgy nincs lift. csak nem tartom nyitva az ajtót ami becsukódik vagy becsapódik a széltől ami most nincs de valamikor becsapódik
2012. szept. 4. 21:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Most komolyan, minek görcsölsz ilyeneken? Köszönj neki, az ajtót meg tartsd meg, ha látod, hogy jön.. (amúgy ne csak neki, másnak is)
2012. szept. 4. 22:16
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm utolsó :)
2012. szept. 5. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!