Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom gumiban is kihúzza. Rá tudnám venni valahogy, hogy bennem menjen el?
Figyelt kérdés
Évekig megszakítással védekezett az exével, és megszokta.2013. nov. 7. 11:28
2/8 anonim válasza:
Hátőőő... kommunikáció egy kapcsolatban, az ugye nuku? Mondjuk jelentsd be, hogy neked erre van igényed és kész. Ha még ennyit sem tudtok megbeszélni, az elég rossz.
3/8 anonim válasza:
Lőj a puncimba! LŐJ A PUNCIMBA!
:P Szerintem nem nehéz ez!
4/8 anonim válasza:
arra gondoltál, hogy kinyitod a szád, mielött eljutsz a szakításig?
5/8 anonim válasza:
nos, igy megfogalmazva a kerdesed maris erthetobb :) az elobb nem volt ennyire egyertelmu.
beszeld meg vele, innen tavolrol en pl nem tudom megmondani neki, hogy figyejje oreg, gumi van rajtad, azert talaltak ki, hogy belelohess. ennyi :)
6/8 anonim válasza:
Tudományosan bizonyított tény, hogy a gondolatátvitel leghatékonyabb módja a kommunikáció!!! Mond el neki és nem lesz semmi gond. Ha az lenne a gond h nem bízik a védekezésben akkor irass fel tablettát vagy nyugtasd meg hogy az óvszer is biztosít egy bizonyos fokú védelmet. Sok sikert ;)
8/8 anonim válasza:
Kommunikációról hallottál már?
Amúgy nem akar tőled gyereket. Meg is értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!