Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet a hirdetést valahogy kikapcsolni ezen az oldalon?
Figyelt kérdés
Egy bizonyos társkereső hirdetése mindig megjelenik itt. Már írtam is nekik, hogy ez zavar. Ők reklámblokkolót javasoltak, de most is fent van az AdBlock, mégis állandóan újra itt van a reklámja ennek a társkereső oldalnak, pedig látni sem bírom! Mivel lehet Chrome böngészőn kilőni innen a Szerelem-szex kategóriából ezeket a nagyon zavaró reklámokat teljesen?2013. okt. 6. 22:40
1/10 anonim válasza:
Hol látsz te ilyesmit? Nekem az AdBlock remekül letiltott minden reklámot.
2/10 anonim válasza:
de kilehet.. nekem pl ki is van :D
3/10 A kérdező kommentje:
Nekem az AdBlock-nak Chrome-on alig van valami hatása. Itt a kérdéseknél is megjelennek reklámok, egy konkrét kérdésen belül is, és a kérdések főoldalán is.
2013. okt. 6. 22:43
4/10 anonim válasza:
Jaj istenem,jaj istenem,te kis szegény :(
Ez a szenvedés,ez a kín...! Embertelen.
5/10 anonim válasza:
Blokkold routerből (ha van) a reklám domainjét! Garantáltan nem fog megjelenni!
6/10 A kérdező kommentje:
4. Jól van, csak megkérdeztem, hátha valaki tud valamit erre. Amúgy nagyon jól tudom, mi a szenvedés, szerintem jobban, mint te.
5. Ehhez sajnos nem értek, de köszönöm a hasznos válaszokat.
2013. okt. 6. 23:00
7/10 anonim válasza:
Gondolom, eből tartják fenn az oldalt....
8/10 A kérdező kommentje:
7. Meglehet, de én sose fogok egyre se kattintani, mivel még nem igazán volt olyan reklám, ami érdekelt volna. Nem veszek semmit, társkereséshez nem használok társkeresőt, a netem sem szakadozik, ha meg mégis, a szolgáltatóval meg tudom beszélni, nem kell tüzifa, nem keresek állást, soha nem fogok szerencsejátékozni sem, és az sem hat meg, ha "Andrea" hozzá akar adni ismerőseihez, mert nagyon tetszik neki a profilom, és grillezés sem érdekel.
2013. okt. 6. 23:08
9/10 anonim válasza:
Akkor be lehetne zárni az oldalt is. És mi lenne sok szerencsétlennel itt?
10/10 A kérdező kommentje:
9. Nem hinném, hogy attól be lehetne zárni az oldalt, ha nálam nem jelennének meg a hirdetések. Mint írták előtted, mások is vannak, akiknél nem jelennek meg.
2013. okt. 7. 00:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!