Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám kikapcsolni az idegesítő vadászösztönt?
2 éve boldog házasságban élek, szeretem a feleségemet, soha nem csalnám meg. A szex fantasztikus, az együttélés is. Éppen ezért idegesít, hogy ettől függetlenül pásztázom a szememmel az utcán és mindenhol a csinos nőket, ha egyedül sétálok. Nem én irányítom, a fejem magától fordul. Tini korban jó móka volt, de már nem vicces, nem okoz örömet. Rohadtul idegesít, abba akarom hagyni.
Hogyan tudom kikapcsolni? Nekem csak a feleségem kell, soha más nő nem.
attól, hogy szerelmes vagy és házas, még megnézhetsz más lányokat, sőt beszélhetsz is velük, de többet nem tehetsz.
az ember ilyen. alapvető ösztön.
Majdnem biztos, hogy a feleséged is megnézett/megnéz pasikat rajtad kívül. Én is úgy gondoltam, hogy nem szeretnék kisebbségi komplexust okozni barátnőmben azzal hogy másokat pásztázok.
Azért aközött, hogy rápillantasz valakire, vagy percekig csorgatod a nyálad sok különbség van. Első belefér, második tiszteletlenség.
Bár sok nő szerintem direkt élvezi, ha egy foglalt pasi nézi meg az utcán. Én úgy vagyok vele, hogy a tipikus "csinilányokon" direkt átnézek hagy főjenek a saját levükben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!