Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tehetném nőként jobbá a világot a kétségbeesett, számkivetett, siránkozó, reményvesztett, elvileg csúnya, esetenként nőgyűlölő férfiak számára?
Hogy ők mit tartanának jónak?
Én azokról írok akik reményvesztettek és csúnyák.A többi meg a saját maga hibájából olyan amilyen.
Esélyt kell nekik adni,had bizonyítsanak.Hogy ők normálisak és olyanok akiket a nők keresnek csak a külsejük nem a legjobb.
Másrészt kevésbé bunkóbb visszautasításokat.
Akik meg csak rinyálnak vagy csak a nőket fikázzák.Maradjanak egyedül.
azért nem minden nő
nekem spec nem jön be a Bence (ki sem :-/) :-))))
mi az amivel le lehet venni egy nőt a lábáról ?
komolyan nem tudom
mivel nincs általános recept rá
azt tudom csak h engem mivel lehet elvenni a lábamról :-P
#15: Csak azt a nőt lehet tisztelni és becsülni, aki önmagát is tiszteli és becsüli. És mivel a nő választ (ezzel dicsekedni is szoktak egyesek), nem kizárólag a férfi a hibás abban, ha egy nő odaadja magát egy olyannak, aki kihasználja és bántja őt.
Egyébként elég sok lánnyal beszélgettem már itt priviben, és ha csak a fele igaz annak, amit eddig itt összeszedtem, akkor sajna a női nem sem áll túl jól önbizalom, nyitottság stb. terén. Sokaknak amúgy semmit nem jelent pl. az a szó, hogy tisztesség vagy ígéret, illetve vannak az örök rettegők, akik hónapok után sem bíznak meg a másikban, közben meg nyafognak, hogy a kutya se érdeklődik irántuk.
" Csak azt a nőt lehet tisztelni és becsülni, aki önmagát is tiszteli és becsüli."
Tökéletesen igaz, és a férfiakra is vonatkozik. Én is beszéltem már sok fiúval/férfival, és az ömbizalmukkal kapcsolatban volt temérdek hasonló tapasztalatom, mint amit írtál a nőkről. :/
55%os, a "sztárságon" kívül az önbizalmuk, egójuk, kinézetük. Nem mondom hogy nézz ki úgy, mert nem kívánok neked ilyet, és más külsővel is lehet nőt találni...
Hirtelen ezek jutottak eszembe.
29.
A legmélyebb tiszteletem a tiéd,hogy ezt így megfogalmaztad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!