Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért hiszik bolondnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért hiszik bolondnak, gyerekesnek azokat aférfiakat, akiknek van humorérzékük?

Figyelt kérdés
Mintha a nők a barátságtalan mérgesbácsikat szeretnék, aki gazdag, kigyúrt, mercédesszel jár de unalmasnak tűnhet mellette az élet.
2013. nov. 6. 18:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem alapból három féle nő van. Van egy féle aki úgymond "mutiba" van,van egy másik féle aki csak szexre való,és vannak a barátnő típusok. Az első kettőnek talán csak az a lényeg,hogy a mérgesbácsik ideiglenesen hurcolásszák a kis popsijukat és mindent megadjanak nekik bizonyos ellenszolgáltatás fejében. A harmadik típus aki mos,főz takarít,jó az ágyban,/de ha még nem is az mindent megtesz érte,hogy jó legyen/és ráadásul még van humorérzéke is. Nem fogja magát az első természeted tested által kiadott hang miatt (ezt jól körül írtam -.- ) szét hisztizni,hanem a képedbe vigyorog,hogy mekkora idióta vagy hogy előtte :D És ugyan úgy szeret tovább mint előtte. Tényleg nem minden a külső,de kell az a ki..szott humorérzék a csajokba is ha tetszik,hanem ,mert anélkül nincs közös lét :) 24/L
2013. nov. 6. 18:36
 12/16 anonim ***** válasza:

A humorérzék sem mindegy, hogy éppenséggel milyen. Ha elneveted magad olyasmin, amin egy óvodás nevetne csak, vagy úgy viccelődsz, ahogy csak egy kisgyerek tenné, akkor az szörnyen kiábrándító tud lenni, és nemhogy nevetséges, de már az az unalmas. Akkor már inkább egy humortalan emberrel jövök össze (tapasztalat, volt gyerekes barátom, hát mit ne mondjak... hajhúzás, fülbe nyúlkálás, béna viccek, amiket lehet, csak én nem tudok értékelni, stb. Soha többet ilyet nem kérek).

Viszton akinek intelligens, normális humora van- és ismerek ilyet is-, az rendkívül vonzóvá teszi. Csoporttársam van egy, aki nagyon jópofa pasi, intelligens, értelmes, jó meglátásai vannak, véleménye, stb, és humora is van. Fogadni mernék, hogy tapadnak rá a csajok, pedig nem hazudok, nagyobb melle van, mint nekem. Mégis vonzóvá teszi (az én szememben legalábbis mindenképp), hogy normális, értelmes, nem gyerekes, intelligens humorral rendelkezik.

2013. nov. 6. 18:38
 13/16 anonim ***** válasza:

Lányok, most őszintén melyik a jobb?

Hogy komoly vagyok, vagy hogy elkezdek idióta szer vicceket mondani, amik csak engem nevettetnek meg?

2013. nov. 6. 18:38
 14/16 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség! A páromban pont az fogott meg legelőször, hogy meg tudott nevettetni, teljesen felszabadultnak éreztem magam mellette.
2013. nov. 6. 18:42
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha kell komoly vagy,de ha kell akkor kihozod a helyzetből adódó poént :) Vagy lecsapod a feldobott magas labdát :) Nem kell szar viccekkel erőlködni. Szerintem...
2013. nov. 6. 18:44
 16/16 Zakathol ***** válasza:
A humorérzék és a gyerekes/bolond viselkedés két külön fogalom.
2013. nov. 6. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!