Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszat jelent ha mindig azt mondja rám hogy aranyos vagyok? Olyan gyerekesnek hangzik.
A legjobb barátnőm mindig azt mondja nekem hogy milyen aranyos vagyok. Csak hát már felnőttem, nem lehetek aranyos... Vagy ez nem jelent annyira rosszat? Lehet egy csinos nő is aranyos? Megkérdeztem tőle és szerinte ez jó, és szerinte is csinos vagyok. Azt mondta hogy neki így vagyok tökéletes.
De úgy vettem észre hogy ez az aranyos szó ezen az oldalon se a népszerűséget jelenti. Húsz elmúltam már, szeretném ha többségében komolyan tekintenének már rám az emberek, nem mint egy gyerekre :D
aranyos és helyes= nem szép
De nem hinném,hogy a barátnőd negatívként mondja rád.
Nagyon sok függ ,h milyen szituációban mondja:
ha mondjuk elhívod randira,és ezek után azt mondja,h -nagyon aranyos vagy,de most nem érek rá..az rosszat jelent egyértelműen.
de ha mondjuk előreengeded az ajtóban,és erre csak úgy rámondja h aranyos vagy,az mindenképpen pozitív jelző,akár azt is jelentheti,h tetszel neki.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!