Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen dalon/képen sírtad el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen dalon/képen sírtad el magad utoljára?

Figyelt kérdés

2013. nov. 5. 20:57
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Engem az a jelenet hatott meg, mikor a csaj ellátogat Gatsby-hez és G. dobálja az emeletről színes ingekkel a lányt.
2013. nov. 6. 10:59
 22/28 anonim ***** válasza:

Ossian-Magányos angyal

Nem sirtam el magam, de azért kissé benedvesedett a szemem.

2013. nov. 6. 16:33
 23/28 anonim válasza:
2013. nov. 6. 16:54
 24/28 anonim ***** válasza:
Laura Pausini- It's not goodbye számán :')
2013. nov. 6. 21:07
 25/28 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=zaP7STV1aFs

lay down on the floor

.

,

.

try not to cry

.

,

.

cry a lot

2013. nov. 6. 22:23
 26/28 anonim ***** válasza:
Aranyeső... amikor a családfámra hullik az aranyeső mindig elérzékenyülök
2013. nov. 6. 22:27
 27/28 anonim ***** válasza:
Nemtudom..:/
2013. nov. 6. 22:35
 28/28 anonim ***** válasza:
Én pedig azon a részen könnyeztem amikor a telefonhívást várta + amikor a temetésére senki nem ment el és ott háttérbe a csávó még beszélt, hogy igazából milyen ember is volt Gatsby. Szerintem ez a jelenet nagyon realisztikus , addig volt csak jó ember ameddig a bulik voltak utána egy vád miatt(ami hamis is volt) már mindenki kerülte, még a szerelme se tartott ki mellette.
2013. nov. 9. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!