Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen dalon/képen sírtad el magad utoljára?
Figyelt kérdés
2013. nov. 5. 20:57
21/28 anonim válasza:
Engem az a jelenet hatott meg, mikor a csaj ellátogat Gatsby-hez és G. dobálja az emeletről színes ingekkel a lányt.
22/28 anonim válasza:
Ossian-Magányos angyal
Nem sirtam el magam, de azért kissé benedvesedett a szemem.
23/28 anonim válasza:
24/28 anonim válasza:
Laura Pausini- It's not goodbye számán :')
25/28 anonim válasza:
26/28 anonim válasza:
Aranyeső... amikor a családfámra hullik az aranyeső mindig elérzékenyülök
28/28 anonim válasza:
Én pedig azon a részen könnyeztem amikor a telefonhívást várta + amikor a temetésére senki nem ment el és ott háttérbe a csávó még beszélt, hogy igazából milyen ember is volt Gatsby. Szerintem ez a jelenet nagyon realisztikus , addig volt csak jó ember ameddig a bulik voltak utána egy vád miatt(ami hamis is volt) már mindenki kerülte, még a szerelme se tartott ki mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!