Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen dalon/képen sírtad el magad utoljára?
Figyelt kérdés
2013. nov. 5. 20:57
1/28 anonim válasza:
Zámbó Jimmy. Sírtam, hogy kapcsolják ki a rádiót, mert nem bírom tovább.
2/28 R.Speltzer válasza:
Semmilyenen.Soha nem fordult elő velem ilyesmi.
3/28 anonim válasza:
Mikor 3 napja nem aludt éjjel a gyerek! Na akkor sírtam,könyörögtem,hogy csak 5 órát egyhúzomba!
4/28 anonim válasza:
Annyira férfias vagyok, hogy kivágtam a könnyzacskóimat és azokkal öltem meg egy grizzlyit a bocsok szeme láttára.
5/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
#4: nagyon kemény férfi vagy :D
2013. nov. 5. 21:02
6/28 Crood válasza:
Viccen kívül ma reggel..Vagyis csak majdnem..Megnéztem azt a mexikói nőt lefejezős videot..Az émelygés rám jött, pedig nem vagyok az a fajta..
7/28 anonim válasza:
Én sem szoktam dalokon, főleg nem képeken sírni. XD De utoljára ezen a dalon hatódtam meg: One Direction-Summer Love. Egyszer én is szeretnék egy nagy nyári szerelmet, talán jövőre... :)
8/28 anonim válasza:
Anna and the Barbies Márti dala.
Épp szívemből szól a
"Kezdjetek szeretni, hogy legyen min nevetni
Hogy milyen bolond voltam, hogy neked udvaroltam..." része. És megkönnyeztem a dalt..
9/28 anonim válasza:
Akkor amikor Uchiha Itachi meghalt! :( Az olyan szomorú volt! :( Most is mindjárt könnyezek! :(
10/28 anonim válasza:
Épp tegnap "A nagy Gatsby" egyik jelenetén. Igen, pasi létemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!