Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaha fog ez változni?
18 éves fiú vagyok.14 éves korom óta bokszolok,és 15 éves korom óta kondizni is járok,szóval elég szép,kidolgozott testem van,emellett pedig sokak szerint jóképű vagyok.
15 éves koromtól kezdtek el IGAZÁN érdekelni a lányok,akkor szerettem volna kapcsolatot.Ezalatt a 3 év alatt mindegyik lány átvert.Akkor is amikor duci,erőtlen voltam és akkor is amikor helyes.Ami még poén,hogy nem a plázacica lányokkal kezdtem el randizni,hanem a normális,kicsit husissabb lányokkal.Jó persze volt vékony is,de mindegyik valamilyen formában átvert és már hónapok óta gyűlölöm a lányokat.Mindegyikben azt látom,hogy csak átverni képesek a férfiakat.Tisztelet a kivételnek.Annyi csalódás ért már,hogy nem tudok velük már szinte beszélni se.
Valaha el fog ez múlni?Vagy már sose fogok tudni bennük bízni?
fog, de a több év box, edzsés nem tanított meg arra, hogy ennél bátrabban, határozotabban,, mint amikor elöször pofán ütöttek,
itt annyi hülye kérdést olvashatsz, ne akkar te is ilyen gagyi loser, hülye lenne, ÁH MINDEN CSAJ GÁZ, HÜLYE ******, amúgy meg te huzznád a rövidebbet, neked lesz szar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!