Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen tulajdonságok ezek? Mi a véleményetek egy ilyen srácról?
Szeretem a dolgokat szépen, hasonlatokkal, és az élményt leíró szavakkal tarkítva, ugyanakkor mégis tömören fogalmazva leírni.
Szeretek főzni, mert az illatok és színek világában szabadon mozoghatok. Felszabadító érzés olvasni, hiszen az új ismeretek birtokában hálóként szövődik össze minden. Éppen ezért írok magam is sokszor.
Sokszor szükségem van az egyedüllétre, mert a kongó csendben ér el sokszor a produktivitás. Viszont a magány mégis nyomasztó, ezért sokszor ha egyedül vagyok, beszédbe elegyedek teljesen ismeretlen emberekkel. Sokszor zavarba jönnek, ami talán nem meglepő. Az érdekes inkább az, hogy én jól érzem magam ilyenkor, valósággal felvidít, és ha sikerül mosolyt csalnom néhány arcra, akkor átjár egy melengető érzés, már ha nem szégyen ilyet 20 éves srácként kimondani.
Sajnos főleg inkább lányokkal ismerkedem könnyen, fiú haverom csak egy pár van. Bizonyos értelemben zárkózott embernek ismernek, mert valóban szeretek elvonulni, ha egy problémán kell dolgozni, és vannak olyan állapotok, amikor hozzám sem lehet szólni, hiszen csak úgy repülnek a gondolatok. Jószívű, kedves, másokon segítő embernek ismerem magam, de ilyenkor sokszor elkap a neveletlenség és a túlzott őszinteség.
Ki fogalmaz hogy?
Megszólítottál valamelyikünket, vagy csak úgy bepöfögtél valamit a levegőbe...?
És ez mennyire neveletlen...? Ja írtad, hogy az vagy... Bocs, nem szóltam.
Tökéletes pasi vagy számomra így.
De van pénzed?
"ugyanakkor mégis tömören fogalmazva leírni."
ahha persze...látszik a kérdésedből...
Erzesem szerint az lehet az oka, hogy par emberbol ilyen heves elutasitast valt ki a leirasod, hogy a stilusod meglehetosen dagalyosnak tunik: gyakorlatilag ugy tunik, mintha teljesen trivialis dolgokrol probalnal hatalmasakat mondani, kisse talan szepelgo, majdnem behizelgo modorban.
Van helye szerintem az esztetizalasnak, a koltoisegnek, a kepes beszednek, de azt is okosan kell csinalni, nem szabad tulzasokba esni, mert konnyen taszitova tud valni.
Egyebkent nincs semmi baj veled, nagyon fontos a gondolkodasra, elmelkedesre valo hajlam, csak kicsit talan a modorossagbol kellene lefaragnod. Fiatal vagy meg, biztosan megtalalod majd a sajat stilusodat/hangodat es a sajat kozegedet.
Nagyon tetszik a stílusod, személyiséged.
Hogyan szoktál öltözködni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!