Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen tulajdonság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen tulajdonságok ezek? Mi a véleményetek egy ilyen srácról?

Figyelt kérdés

Szeretem a dolgokat szépen, hasonlatokkal, és az élményt leíró szavakkal tarkítva, ugyanakkor mégis tömören fogalmazva leírni.

Szeretek főzni, mert az illatok és színek világában szabadon mozoghatok. Felszabadító érzés olvasni, hiszen az új ismeretek birtokában hálóként szövődik össze minden. Éppen ezért írok magam is sokszor.

Sokszor szükségem van az egyedüllétre, mert a kongó csendben ér el sokszor a produktivitás. Viszont a magány mégis nyomasztó, ezért sokszor ha egyedül vagyok, beszédbe elegyedek teljesen ismeretlen emberekkel. Sokszor zavarba jönnek, ami talán nem meglepő. Az érdekes inkább az, hogy én jól érzem magam ilyenkor, valósággal felvidít, és ha sikerül mosolyt csalnom néhány arcra, akkor átjár egy melengető érzés, már ha nem szégyen ilyet 20 éves srácként kimondani.

Sajnos főleg inkább lányokkal ismerkedem könnyen, fiú haverom csak egy pár van. Bizonyos értelemben zárkózott embernek ismernek, mert valóban szeretek elvonulni, ha egy problémán kell dolgozni, és vannak olyan állapotok, amikor hozzám sem lehet szólni, hiszen csak úgy repülnek a gondolatok. Jószívű, kedves, másokon segítő embernek ismerem magam, de ilyenkor sokszor elkap a neveletlenség és a túlzott őszinteség.

2013. nov. 4. 22:57
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

8.

Én kitöltöttem.

Eredmény:Hazudsz mint a vízfolyás. :D

2013. nov. 4. 23:09
 12/28 anonim ***** válasza:
Kissé elvont figura lehetsz, de én nem szívesen mondanék így véleményt, hogy leírtál magadról pár sort. Úgyis a személyes benyomás döntene, nem ez.
2013. nov. 4. 23:12
 13/28 A kérdező kommentje:

"Hat oszinten szolva, nekem nem jon be a stilusod . En ,de csak magam neveben beszelek,nem feltetlen tudnek kijonni egy ilyen sraccal,mint te . Lehet,h kicsit tulzok,de szokatlan a te stilusod a koznapi ember szemeben ,es erre nem mindenki vevo, de biztosan vannak olyan szemelyek ,akik hasonloak ,mint te,es jol ki tudtok jonni.

Epp ezert ,ha el kellene kepzeljelek,nem az a tipikus ' hodito' lehetsz,de nem is egy faragatlan bunko. Ez jo is,mert egyik sem epp pozitiv. Viszont valahogy nem lattam ferfiassagra utalo jelet az irasodban..."

Akkor azt hiszem, valóban arról lehet szó, hogy mi nem feltétlenül jönnénk ki egymással. Nem kedvelem azokat az embereket, akik ragaszkodnak valamilyen képhez, és erőltetik azt, hogy másoknak ahhoz kell hasonlítani. Ismerek olyan férfiakat, akikben aztán tényleg semmi férfiasság nincs, sőt, meleget is ismerek. Mindegyikük többre vitte eddig, mint azok az ismerőseim, akik szerint nekik pusztulni kell a földről, mert nem férfiasak.

Ettől eltekintve, kijövök én sok emberrel, de való igaz, hogy én szeretem megmagyarázni is a dolgokat, ami irritálja rendszerint azokat az embereket, akiket nem érdekel az ilyesmi.

Valóban nem vagyok az a "tipikus hódító", nem is tervezek az lenni, hiszen rengeteg más dolog is leköti az időmet. Viszont könnyen teremtek kapcsolatot másokkal, legalábbis főleg lányokkal, és könnyen meg is kedvelnek, időnként randizni is hívogatnak, pedig külsőre nem vagyok a legjobb. :)

2013. nov. 4. 23:17
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Mi ez a bugyuta nyilatkozgatás a főzés szagáról meg színéről?

Ki az, aki az illatokért és színekért főz, nem pedig az ízekért, az evésért, a közösségi élményekért, ha együtt főzünk, vagy azért, mert jó látni, hogy alkotsz valamit, összeáll valami a kezed alatt? Főztél már te valaha...?

"Jószívű, kedves, másokon segítő embernek ismerem magam, de ilyenkor sokszor elkap a neveletlenség és a túlzott őszinteség."

Most akkor kedves vagy, vagy neveletlen, vagy durva...?

Tisztában vagy a szavak értelmével egyáltalán?

Az egész beírásod ugyanolyan értelmetlen, öntetszelgő katyvasz, mint amiket ide kiemeltem. Egy majomnak tűnsz - vagy majomnak tűnik az a srác, akiről írtál, ha mindenáron ragaszkodunk ahhoz, hogy nem te vagy az -, hogy őszinte legyek...

...te kérdezted.

2013. nov. 4. 23:21
 15/28 anonim válasza:

"Viszont könnyen teremtek kapcsolatot másokkal, legalábbis főleg lányokkal, és könnyen meg is kedvelnek, időnként randizni is hívogatnak, pedig külsőre nem vagyok a legjobb."

Akkor mi a probléma?

2013. nov. 4. 23:22
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó válaszolóval egyet értek. Nem vagy valami szimpatikus, gáz ez a fennhéjázó ömlengésed, minek ilyen költőien megfogalmazni a dolgokat? Én valami beképzelt sznobnak tudnálak elképzelni. Bocs, de nekem ez a véleményem...

21/L

2013. nov. 4. 23:26
 17/28 anonim ***** válasza:
Most már nem utolsó, hanem utolsó előtti válaszoló
2013. nov. 4. 23:26
 18/28 anonim ***** válasza:

A leírásod alapján pont olyannak képzellek, amit leírtál:D

Lányként szerintem én sokkal inkább egy barátként tekintenék rád mint sem potenciális udvarlómként. Főleg az miatt, hogy sokszor van szükséged egyedüllétre. Nem azért mert függnék az aktuális barátom társaságától, pusztán hosszú távon nekem nem lenne pálya:) Egyébként nagyon intelligensnek tűnsz az írásod alapján, látszik, hogy intellektuális fazon vagy. Én nem látom úgy, hogy férfiatlan lennél, legalábbis ezek alapján. Attól még a valóságban lehetsz az. Személy szerint én jobban kijövök olyan emberekkel, akik nem ilyen elméleti síkon élik az életüket, hanem aktívabbak, nem csak az írásban produktívak. Mondjuk barátként abszolút megfelelnek az utóbbi kategória képviselői is. Egy hozzám hasonló embert lehet, hogy te túlontúl idegesítőnek találnál:D

A túlzott őszinteség sokszor nem jó, arról leszokhatsz egész nyugodtan. Nem csak mert nem jó, hanem mert többnyire nem is szükséges. Önző dolognak tartom, mert rend szerint nem a másikon akar vele segíteni az ember, hanem csupán a másik képébe vágni a saját maga vélt (vagy valós, az most teljesen mindegy) igazát. De valamikor hasznos. Érdekes ember vagy mindenesetre.

2013. nov. 4. 23:31
 19/28 A kérdező kommentje:
A véleményeteket elfogadom, azonban úgy gondolom, hogy - akár férfitól, akár nőtől - kiábrándító dolog, ha valaki így fogalmaz.
2013. nov. 4. 23:32
 20/28 A kérdező kommentje:

"A túlzott őszinteség sokszor nem jó, arról leszokhatsz egész nyugodtan. Nem csak mert nem jó, hanem mert többnyire nem is szükséges. Önző dolognak tartom, mert rend szerint nem a másikon akar vele segíteni az ember, hanem csupán a másik képébe vágni a saját maga vélt (vagy valós, az most teljesen mindegy) igazát. "

Ezzel egyetértek, nem is kérdés, hogy önző dologról van szó. Rengetegszer bántam már meg, hogy így viselkedtem. Ugyanakkor nem akarom kiirtani teljesen magamból ezt a képességet, mert ha vajszívű lennék, akkor nem segítettem volna oly sokszor mégis ezzel másokon. Mert bizony volt rá példa, hogy segített az álomvilágban élő ismerősömön az, hogy a képébe vágtam a valóságot.

Egyébként, ez a másokon való segítéssel is általában így van. Ott is legtöbbször a saját önzetlenségét próbálja bizonygatni az ember. Jól esik ez az egónak. Önző dolog, de mégis rosszabb lenne nélküle a világ.

2013. nov. 4. 23:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!