Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Ti mit szerettek a lányokban? (alap tulajdonságok)
Figyelt kérdés
2013. szept. 29. 19:05
3/9 anonim válasza:
Azt, hogy velem ellenkező nemű, finom puha, illatos, aranyos, kedves, szép és lehet vele sétálni a lehulló falevelek között egy szép erdei úton, aztán átölelni, adni egy puszit a feje tetejére, szorosan magamhoz húzni és érezni a közelségét, az illatát és hogy védelmezhetem:)
4/9 anonim válasza:
#3-ast annyival egészítem ki h tényleg szép legyen az arca, és ne legyen túl szélsőséges a viselkedése. A többi tulajdonság nem számít.
5/9 anonim válasza:
#3-as ez nagyon édes volt! :) Jó tudni hogy vannak még ilyen férfiak. :)
6/9 Feke88 válasza:
-Szép arc
-szép, formás test (IGEN! Első a külső! Nem vagyok egy ki..szott gondolatolvasó, hogy a belső tulajdonságait lássam először!)
-természetes külső
-aranyos viselkedés, ragaszkodás
-hűség
-mosoly és mégtöbb mosoly
-nomeg egy kis vidámság :)
-sportos vagy hétköznapi stílus.
(Nem szívlelem a patás plázagumicsirkéket. Persze, én is végignézem őket és gondolatban addig nyolcszor teherbe tolom őket, de amint a közelembe érnek feláll a szőr a hátamon. Valójában sosem nyúlnék hozzájuk..)
Szóval a farmergatyás, sportcipős, minimálisan kifestett mosolygós lányokat szeretem.
8/9 anonim válasza:
gondoskodas, apoltsag, magabiztossag
(es tuti jo segg!!! ;DD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!