Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyors válaszokat kérek!?!
Szerintem köcsögök vagytok!
A csávó a legnagyobb király, és az ő korában, az ő helyében én is szűk kis csupaszpuncis kiscsajokat dugnék agybafőbe!
Ő tudja mi az élet. ;)
Szerintem 14 évesen nem hogy egy 25 évessel nem kéne lefeküdnöd hanem egyáltalán senkivel.
lehet hogy konzervatív vok. de szerintem 14 évesen még korai.
F/17
Ez egy tipikus pasi duma hogy az ágyába csaljon aztán otthagyjon a p.csába. Nem tudom hogy hallottál-e már arról hogy a pasi eteti a szeretőjét ugyanezzel a dumával hogy nem hagyja ott a barátnőjét mert mit tudom én hány éve vannak együtt, meg téged is szeret. Ez a világ legnagyobb marhasága. Ha tényleg szeretne, akkor csak is téged szeretne, és nem kettőt...
A szex. 4 évvel vagyok idősebb nálad, egy icipicit több élettapasztalattal, és hidd el, nem tudod még mi az a szex. Egy 25 éves férfinak más igényei vannak mint egy 14 éves GYEREKNEK. És ha nem figyel rád oda az elsőnél, valami rosszul sül el, vagy rögtön az első éjszaka után ott hagy, lehet hogy ez az egy esemény kivetül a későbbi szexuális életedre. Nem visszarettentésből írom, de jól gondold meg, hogy mit teszel, ne bánd meg!
Akik azt írják hogy dugassa meg magát. Lehet hogy ti annyira f.sza gyerekek vagytok hogy agyba-főbe dugnátok az összes jó nőt, de most mégis csak egy gyerekről beszélünk és egy pedofil állatról...
az én egyik volt osztálytársam 16 évesen egy 30 éves palitól vesztette el... sztem nagyon szánalmas, h 14 évesen akarod elveszteni, ráadásul pont egy 25 évessel....
sztem várd meg a 17-et, minimum... és ha szeret akkor várni fog rád... /persze lehet, h késő már a tanácsom :(/
Szia!
Tudom,hogy úgyse rám és a többiekre fogsz hallgatni...De tényleg ne tedd meg!velem is ugyanez volt csak annyi h én 15 voltam a pasi meg 22(szval még a korkülönbség se volt olyan nagy!!)...ugyanúgy pont 3 éve volt barátnője...
DE el ne hidd neki amiket mondd...légy okos...persze tudom könnyű mondani...akkor én is neki hittem mondhatták h csak kihasznál...téged csak kihasználna aztán meg ott hagyna...a barátnőjét sose fogja ott hagyni...
Lehet nem azt bánod meg hogy megtetted...hanem azt hogy egy olyan emberrel aki nem érdemelt meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!