Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyors válaszokat kérek!?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyors válaszokat kérek!?!

Figyelt kérdés
Elég ciki az hogyha egy 25 éves férfit szeretek és öis engem? 14éves vagyok. és az elég gázos ha vele vesztem el a szüzességem? mit gondoltok erröl az egészröl?
2009. nov. 15. 20:38
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
igen és miért felejtsem el?
2009. nov. 15. 20:55
 12/28 anonim ***** válasza:
84%

Azért felejtsd el, mert ebben a korban ilyen korkülönbségnél még akkor is jó eséllyel hülyítene, ha nem lenne ott neki a másik lány. Így viszont egészen biztos vagyok benne, hogy csak le akar feküdni veled.

Szerintem hallgass a tapasztaltabbakra, valószínűleg nagyon megbánnád később, ha odaadnád magad neki.

L/20

2009. nov. 15. 20:59
 13/28 anonim ***** válasza:
76%
kizárt hogy felvállalna bármelyik ismerőse előtt egy 14 évest. ha előtte bemutat a szüleinek vagy bármelyikbarátjának mint barátnőt, tedd meg.
2009. nov. 15. 21:04
 14/28 anonim ***** válasza:
83%

A 20:59-es válaszolónak teljesen igaza van.

Ha kicsit elgondolkozol rájössz hogy csak ki akar használni. De ha te ezt nem hiszed el, hát akkor feküdj le vele...

18/L

2009. nov. 15. 21:06
 15/28 anonim ***** válasza:
75%
Ez kislányom pedofília
2009. nov. 15. 21:12
 16/28 anonim ***** válasza:
86%

Hát már meg ne haragudj de egy az, hogy 14 évesen legyen pasid felőlem, de ne szexelj!!!!!!

És ez nagyon gáz.... főleg hogy egy 25 éves férfival akarod elveszteni a szüzességed, akinek ráadásul van barátnője. És nem szeret téged! Nem kéne mindent elhinned......

2009. nov. 15. 21:16
 17/28 anonim ***** válasza:
9%

NEM. Ne mástól kérj tanácsot mert ő nem tudja te mit érzel. Ha te jól érzed magad legyél csak azzal akivel boldog vagy.

A sok irigy válaszolóval meg ne foglalkozz.

2009. nov. 15. 21:19
 18/28 anonim ***** válasza:
86%
szerintem akármennyire bizonygatja, hogy szeret, csak ki akar használni.. de ez az én véleményem..
2009. nov. 15. 21:21
 19/28 anonim ***** válasza:
49%

hát rendesen elcsavarta a fejed, az egyetlen esélyed hogy ne bánd meg csúnyán az egészet hogy most itt feltetted a kérdést és hallgatsz a válaszolókra és NEM fekszel le vele!!

volt egy válasz: "...ha bemutat otthon mint barátnőjét...", na akkor talán... de akkor meg ráérnétek várni még pár évet, mert akkor tényleg szeret és megérti hogy várni kéne még, de úgysem ez áll fenn, szal: NE!

2009. nov. 15. 21:28
 20/28 anonim ***** válasza:
9%
Ha szexelnek egy jót az miért fáj nektek válaszolók?
2009. nov. 15. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!