Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyors válaszokat kérek!?!
Figyelt kérdés
Elég ciki az hogyha egy 25 éves férfit szeretek és öis engem? 14éves vagyok. és az elég gázos ha vele vesztem el a szüzességem? mit gondoltok erröl az egészröl?2009. nov. 15. 20:38
1/28 anonim válasza:
ebben a korban számomra ez nem ciki, hanem undorító.
2/28 anonim válasza:
hát elég gáz, de sztem csak szexet akar és ne haragudj hogy ezt mondom, de egy 25éves FÉRFINEK nem elég egy 14éves KISLÁNY...
3/28 anonim válasza:
EZ MÁR BÜNTETENDŐ. FEL KÉNE JELENTENI A FÉRFIT.
4/28 anonim válasza:
Már miért lenne büntetendő? Elmúlt 14, nem számít megrontásnak. Az más kérdés, hogyha 25 évesen lefeküdnék egy nálam 11 évvel fiatalabb kislánnyal, úgy égne a pofám, hogy soha többé nem mennék el dolgozni.
5/28 anonim válasza:
Jól dugasd meg magad, aztán mehetsz a disco-ba k*rválkodni. POFÁM LESZAKAD 14 vagy..........
6/28 A kérdező kommentje:
én nagyon szeretem a férfit és öis engem. igaz van neki egy nője akit szint úgy szeret.és monta hogy ő még sose szerettett két nőt egyszerre. a másik nőjét azért nem dobja mert sajnálja egy részt másrészt meg még kicsit mindig szereti de álitolag engemis szeret meg minden meg ezt kiis mutatja. meg azért nem haggya el a másik nőjét mert 3éve kb együtt vannak
2009. nov. 15. 20:48
7/28 A kérdező kommentje:
ja kisöreg dehogy nem vagyok k*rva még mindig szüz vagyok és az megin egy másik DOLOG HOGY EGY FÉRFIVAL LEFEKSZEM AKIT MELLESLEG NAGYON SZERETEK! nem fűvel fával ba*szok neis haragudj
2009. nov. 15. 20:50
9/28 anonim válasza:
Szerintem ezt a pasit nagyon gyorsan felejtsd el.
L/20
10/28 anonim válasza:
Mi az hogy "még mindig" szűz vagy? 14 évesen az lenne gáz, ha nem lennél az... O.o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!