Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, lányok, férfiak és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok, férfiak és asszonyok, titeket mennyire zavar a felemás mell? látványban, szex közben főleg?

Figyelt kérdés
Mindenkinek az álláspontjára kíváncsi vagyok, akár a te melledről van szó, akár pasi szemmel találkozol evvel. Gondolom világos, hogy nekem is ez a problémám. ;) (bal mellem picike míg a másik épp belefér a kb. 75B méretű melltartó kosarába)

2013. nov. 4. 21:48
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

talán az utolsó "nyafogás"...

Például még csinos feszes koktélruhát se tudok felvenni, mert látszik.... vagy olyan csinos dekoltázst varázsolni magamnak....

2013. nov. 4. 22:04
 12/17 anonim ***** válasza:
Pécsi vagy?
2013. nov. 4. 22:55
 13/17 anonim ***** válasza:
Utánanéztél-e, hányszor tették fel előtted ugyanezt a kérdést?
2013. nov. 5. 10:07
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
úr isten! belepetézett egy élien! vágd le gyorsan mielőtt ki kel!!!!
2013. nov. 5. 19:34
 15/17 anonim ***** válasza:

ha nem ég és föld a különbség, azaz egy-egy,vagy több kosárméret akkor nem érdekel(a különbség),amúgysem egyformák.

sex közben:álltalában csak egyel foglalkozom mert csak egy fejem van.

látvány:ua. mint fent írtam.

2013. nov. 6. 17:20
 16/17 anonim ***** válasza:
Képet küldesz?
2013. nov. 7. 00:08
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

nekem is ez a problémám, csak kicsit vészesebb! Mert nekem a nagyobbik, bal mellem kb 80C-s, a másik szerintem 75/70 C-s ... Engem is zavar hogy nem lehet szépen kitömni a melltartót, vagy hogy nem vehetek fel nagyon mély dekoltázsú ruhát.

Amikor kb. 14-15 éves voltam, rengeteget sírtam miatta, legszívesebben levágtam volna őket késsel :D Annyira durva volt a helyzet, hogy még a szobámban sem mertem meztelenül lenni, a nagy szobatükrömbe bele se néztem, ha véletlenül meztelenül haladtam el előtte... Már csak a gondolatát is szégyelltem...

Sokat aggódtam miatta, hogy ha barátom lesz, hogy fogja elfogadni, biztos a szemembe mosolyog majd, aztán jól kiröhög, és keres egy másik lányt. De szerencsére nem így volt :)) Nálunk már elég korán elkezdődött (sajnos-vagy nem sajnos) egy,ás simogatása, és melltartón keresztül (amikor nem volt benne tömés) hamar észrevette, hogy a kettő nem egyforma. De egyáltalán nem bánta a dolgot, nagyon tetszettek neki a melleim. :) Azt mondta, hogy így olyan, mintha két barátnője lenne, és kedvére válogathat, hogy mikor van kedve a kismellű, mikor a nagymellű barátnőjéhez :P 2 éve együtt vagyunk.

Általa nagyon sokat javult és nőtt az önbizalmam. Nem csak saját magam, hanem már őelőtte is mindenféle korlát nélkül sétálgatok meztelenül a szobában, ha úgy van. Előfordul, hogy egy film alatt pl. simán testápolózgatom az egész testem, és nem szégyellek a tükörbe sem beállni, nem kap el a hányinger. Ha esetleg pettingelünk, akkor egyáltalán nem zavar hogy aszimmetrikus a mellem, és nemcsak engem, hanem őt sem! És ez nagyon szuper!

Persze, egy-egy rosszabb napon előfordul, h azt kívánom, bárcsak ne lenne ilyen, vagy pl. melltartó/bikini vásárláskor még mindig van egy kis szívfájdalom, de szerintem ez sohasem fog elmúlni, majd idővel megszokom, megszokjuk. Tömésnek általában egyszínű, hosszú zoknit használok, amit összegömbölyítek, de úgy, hogy lapos legyen, hosszú. Nem tökéletes, de jobb mintha nem lenne ott semmi! :D Gondolkodtam azon is, hogy talán 5-6 db melltartószivacsot kéne varrni a melltartóba, passzoló színűt, de ahhoz még nem volt kedvem. Pedig az nagyon jó lenne, hisz nem esne ki, nem csúszkálna, nem látszana úgy ki, stb...

Annak örüljünk, hogy egy komolyabb eügyi gondokat nem okoz, és sajnos hány ember él rosszabb sorssal! :-( Szóval ne legyünk panaszkodósak!

2015. júl. 7. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!