Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a csajokat jobban érdekli egy olyan pasi aki szinte le se sz*rja ôket, mint egy olyan aki érdeklôdik irántuk?
Tegyük fel hogy nincs külsô beli külömbség, se pénz.
Tisztelet a kivételeknek, nem akarok álltalánosítani, most csak az az eset érdekel amikor ez áll fent.
Ez mindig így van :)
béna pasi --> béna csaj --> jó pasi --> jó csaj. Értelmezzétek.
Mindenkinek az kell, ami számára elérhetetlen, kivéve a "béna pasikat". Nekik tényleg tiszta a lelkük, szerények és kedvesek, mégis mindig ők szívnak.
16L
Ha annyira szeretnéd azt a lányt, miért nem váltasz te is taktikát?
Az a baj, hogy ehhez a lánynak nagyon tudatosan kéne párt keresnie. Én pl. tudtam, hogy egy kedves férfit szeretnék magam mellé, így nem törődtem a kezdeti bénázásával a páromnak, de ahol pl. olyan a csaj, hogy állnak érte sorba, akkor ő már megszokta ezt a teperést. Azzal, hogy te tepersz, csak az ő egójának adsz táptalajt. Értékesebbnek hiszi magát, és szabadon válogat. És persze, hogy az kell neki, akit még nála is értékesebbnek hisz ( vagyis aki nem törődik vele ugyanúgy, ahogy ő se törődik a pasikkal).
Én ezért nem ítélném el a lányokat, a másik nemnek is vannak ilyen beépített finomságai.
Én nem is úgy fogalmaznék, hogy az kell, amit nem kaphatok meg. Egyszerűen csak vonzóbb az, ha egy férfi valóban férfi, és nem minden beszélgetés azzal telik, hogy engem istenít. De amúgy szerintem ez a kortól is függ. Minél idősebb egy nő, annál inkább vágyik arra, hogy a pasi kedves és érdeklődő legyen :)
Nekünk, fiataloknak meg kellenek a kihívások :D
Ja és még annyi, hogy nálam a megjátszott laza és bunkó stílus a lehető legrosszabb :)
Szóval persze tök jó az, ha érdeklődő, de akkor legyen őszinte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!