Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka, ha egy 22 éves lánynak nincsenek barátai?
Figyelt kérdés
Szép, kedves, tanult meg minden, de mégis...2013. nov. 3. 22:15
11/21 anonim válasza:
nőknél nem furcsa hidd el nővérem pl 25 éves de talán ha 1 vagy 2 bnője van pedig rengeteg ismerőse van és rengeteg lánnyal ápolt jó viszonyt még is idővel aztán mind kihasználta, hülyének nézte..... szóval a nők nem igen képesek barátságra csak átmeneti felszínes,érdek barátságaik vannak..... de ez több lány ismerősömnél is igazolható h évekig elválaszthatatlan barátok összekapnak valamit aztán vége is van a love sztorinak többet nem beszélnek... és nagyon sok ilyet láttam már h azt mondjam nagyon ritka ha egy lánynak tényleg őszinte barátai vannak..... de férfiaknál is egyre kevesebb ilyen van, nekem is csak 2 igaz barátom van akit 18 éve ismerek :)
14/21 anonim válasza:
Nekem sincsenek, elég sok emberben csalódtam már... nem kell még több. Akkor inkább leszek egyedül. 19L
15/21 anonim válasza:
"Nem rólam szól a kérdés! Egy csávó se zaklasson pm-ben, hacsak nem akar egy 25 éves férfival randizni!!!!"
Ez coming out volt a részedről, kérdező? :)
16/21 anonim válasza:
7-es vagyok
Ezek a rossz tulajdonságaim. Az emberek talán azért nem közelednek hozzám, mert nem hagyom későbbre, hogy majd megtudják, hogy nekem van az is.
Talán ezért nincsenek már barátaim, de ez én vagyok.
17/21 A kérdező kommentje:
Több itt a magányos, mint gondoltam.:(
2013. nov. 3. 22:37
19/21 anonim válasza:
jó! akkor maradj csak bunko és lusta!! én is az maradok! ha neked így jó, nekem is, hhhpppfffh
20/21 anonim válasza:
:D
De aki nem tudja elviselni a rossz tulajdonságaimat, az a jókat sem érdemli. Azokat különleges személyeknek tartogatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!