Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális, hogy anyám nem engedi meg 16 éves létemre, hogy ott aludjak egy lánynál?
10.
Én pl írtam h 20 évesen is be kellett jelentenem h hova megyek és h sztem normális. 18 évesen még azt is megmondták nekem h hányra menjek haza. És tudod mit??? Azt sem engedte édesapám h nálunk aludjon a párom. Pedig ő tudta h én már nem vagyok szűz, de akkor sem engedte. És igenis normálisnak tartom. Jah és nem 80 éves vagyok hanem csak 24.
10-es
Azt mondtam normális...és nem voltam elengedve 16 évesen, szóval kérlek ne beszélj hülyeségeket! A te eseted jóval rosszabb mint ezé 16 éves srácé. Lehet van kapcsolat a között, hogy nem engednek el még 23 évesen, és aközött, hogy másokat hazudozással vádolsz, egy névtelen fórumon?
Én is 23 éves vagyok, és mit mondtam, én is fogva voltam, majdnem ugyan úgy mint a nővéremék. 16 évesen még egy sört se mehettem meginni, nemhogy még csajnál aludjak, de nem is hazudoztam mert nemvolt rá szükségem. Aztán szép fokozatosan oldódott a dolog, 18 évesen már megmertem részegen jelenni anyám előtt és egy szót sem szolt. Így belegondolva 18 éves kor volt a hát igazából.
A lényeg, hogy bár okod van rá kedves 10-es, de ne sajnáltasd magad- mert azt teszed... közben meg engem vádolsz hazudozással, meg jobban tudod, hogy az én szárnypróbálgatásaim milyenek voltak.
volt a határ igazából*
Elírtam nagy ingerültségemben.
11es
nagyon egy rugóra jár az agyunk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!