Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy egy fiú képet kér rólam és legfőbb képen a seggemről és bugyisat?
Figyelt kérdés
2013. nov. 3. 10:27
11/31 anonim válasza:
meg akar dugni és kész. túl van tárgyalva
12/31 anonim válasza:
Ne hallgass a 16F kisköcsögre, a szeretet nem így kell kimutatni. Nem mellesleg a női önbecsülésednek is hátatfordítanál.
14/31 A kérdező kommentje:
NEM :D
2013. nov. 3. 10:44
15/31 anonim válasza:
amúgy a lányok tényleg ennyire hülyék??
próbálok rájönni ezeknek a kérdéseknek az értelmére.. bár feltételezem ilyen álszent/egonövelő/stb. valami hülye kérdésnek álcázva? "jaaaj miért nézi minden fiú (a tökéletes) fenekem, olyan csúnya(GYÖNYÖRŰ!) vagy mi?"...
de akkor ezek szerint nyugodtan kéregethetek meztelen/fenekes/melles képeket egy csajtól mert hát a legtermészetesbb dolog, aztán el is küldhetem akár a fenébe mert hát ez nem is jelent semmit. És még csak felse fog ötleni a szex téma a fejében..
16/31 A kérdező kommentje:
akkor a pasinak a fejében ötlött a szex téma?
2013. nov. 3. 10:48
17/31 anonim válasza:
jaa, neem.. én csak itt gondolkozok össze-vissza, kérdéseket nézegetem st.. nem hiszem hogy eszébe jutott volna
18/31 A kérdező kommentje:
köszi:)
2013. nov. 3. 10:55
19/31 anonim válasza:
Szia! Engem az arcod érdekel. Küldjél róla képet.
20/31 A kérdező kommentje:
nem bocsi
2013. nov. 3. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!