Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak? Tényleg kedvelitek a félénk lányokat? 19/L
Figyelt kérdés
Vagy csak azért írtok privit az ilyen lányoknak, mert kíváncsiak vagytok arra, hogy hogy néz ki? mert ugye szerintetek a félénk lányok úgyis csak csúnyák lehetnek.
Sőt szerintem valójában a nagymenő csajokra buktok, csak azok meg szóba se állnak veletek és ezért próbálkoztok a szende lányoknál, igazam van?
2013. nov. 1. 23:51
11/22 anonim válasza:
ha egy lány kiír egy kérdést, mindenki képet kér, és kb el sem olvassa kérdést "-.-
12/22 anonim válasza:
Minek írjak? Úgyis kihasználnál.
20/F
13/22 anonim válasza:
Én az olyan lányokat jobban kedvelem..
A "menő csajok" ribik és azoktól rosszul vagyok..
17/F
14/22 anonim válasza:
Én szeretem a félénkeket,és nem kényszerből.
15/22 anonim válasza:
Félénken egzotikus lányokat kedvelem.
16/22 anonim válasza:
Én egyiknél sem merek probálkozni.
18/22 sKillEr96 válasza:
Én kifejezetten szeretemm ha egy lány nem "nagymenő" meg nincs feltűnési viszketegsége, hanem visszahúzódóbb, félénkebb. És szerintem egyáltalán nem igaz, hogy a félénk lányok csúnyák. Általában aki félénkebb, és nem mindig pasizik meg ilyenek, azzal tapasztalataim szerint jobban el is lehet beszélgetni a komoly dolgokról, mint azzal, aki "nagymenő". 17/F
19/22 anonim válasza:
a szépeket szeretjük, mi nem vagyunk felszínesek hogy csak a menőséget látjuk xd
20/22 anonim válasza:
Igen, tényleg szeretjük a félénk, visszahúzódó, aranyos, kedves, okos lányokat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!