Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti a vékony vagy a kicsit vastagabb lányokat kedvelitek?
Figyelt kérdés
2010. jún. 23. 00:27
2/16 anonim válasza:
Első válaszoló, ezért adok egy hasznosat! :D
Amúgy vékony. :) Én mégis vastag vagyok :D :$
3/16 anonim válasza:
Vékony.De ne gebe legyen!A vékony és vastag között legyen.
4/16 anonim válasza:
Azért legyen rajta mit fogni. Legyen melle, segge, meg egy kis hasa is, de ne túl nagy. Csontkollekció az nincs ínyemre.
5/16 anonim válasza:
Osztom a 4. válaszoló véleményét.
6/16 anonim válasza:
hát ha a vékony és vastag között felezővonalat lehetne húzni, e képzeletbeli felezővonalhoz és a soványhoz viszonyítva felezzük ismét meg, és itt lenne a keresett ideális alkat.
7/16 anonim válasza:
Vékony. Ha sportosan vékony, az még jobb.
Amíg nem anorexiásan vékony, addig nincs gond. :D
20F
8/16 anonim válasza:
10-16 évig ne legyen 50 kg-nál több:D utána meg már csak max 80 kg(33 felett perszexD)
9/16 anonim válasza:
én se a vékonyat
se a vastagat
az aranyközéputat szeretem
10/16 anonim válasza:
Haha, hogy mindenki az "arany középutat" választja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!