Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van ilyen barátnőtök?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ilyen barátnőtök?

Figyelt kérdés

egykorosztály vagyunk, annyi a lényeg hogy most találkoztunk másodjára, MOST IS discoban, de most beszélgettünk először, az első csak amolyan összefutás volt.

de ma elég jól elvoltunk, 3 puszival kezdtünk, bemutatott a baráti társaságának, táncoltunk, ha hozzáértem nem bánta, engedte hogy megfogjam a kezét. elbúcsúzás 3 puszi.

és lehet félreértem, de remélem azért hogy bejövök neki.

F/21

2009. nov. 15. 04:44
 1/6 A kérdező kommentje:

vagy csak kedves akart lenni?!

nem piált be előtte, nem használt ki, nemvolt "célja" velem.

2009. nov. 15. 04:48
 2/6 anonim ***** válasza:

3 puszi felénk baráti puszit jelent.

De ha már úgy köszöntök egymásnak, és úgy is köszöntök el, akkor lehet h bejössz neki,de attól függ h az első 3 puszit ki kezdeményezte.

2009. nov. 15. 08:22
 3/6 anonim válasza:
Szerintem be josz neki, de meg csak most ismertetek meg egymast azert ne siesd el a dolgokat. Egy het alatt is sok minden kiderulhet egy szemelyrol. Kis ido es ha jol kijosztok egymassal es tetszesz neki biztosan lepni fog...
2009. nov. 15. 08:54
 4/6 A kérdező kommentje:

ő kezdeményezte.

anyum munkatársnőjének a lánya, msnen már beszéltünk párszor.

van barátja 4 hónapja. :S

2009. nov. 15. 12:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha van barátja, akkor mit akarsz tőle, te idióta? Ha meg a lány bármit is kezdene veled, amellett, hogy barátja van, miből veszed, hogy nem tenné meg ugyanezt veled, ha éppen összejöttök és megtetszik neki egy másik srác? Ribanc szaga van... tetszik a hiúságának, hogy többen is futnak utána. Szard le szerintem.
2009. nov. 15. 17:35
 6/6 A kérdező kommentje:

lehet én értettem félre, mert buliban voltunk és épp én voltam ott csak azért tette ezt?!

de azelőtt nem is bezsélgettünk meg semmi.

2009. nov. 15. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!