Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretem, de már rég vége ....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem, de már rég vége . Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A volt barátommal 5 hónapja szakítottunk , jobban mondva ö velem , indok ? nem tudom . Azt mondta szeret , de ennek így kell lenni-e , válasz ? Azt azóta sem kaptam .

Nem voltunk egyűtt sokáig , 1 hónapot , mégis maga volt a csoda az az idő vele.

3 hónapja kb 3 ha láttam ...

Szánalmasnak érzem magam ...

Azóta volt egy "kapcsolatom" de nem tudtam a fiú mellet meg maradni , úgy éreztem szeretem , de nem az előző volt :S

Mit tegyek , hogy könnyebben menjen a felejtés ?

2009. nov. 14. 23:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Valahogy tisztázni kéne a hiányos, homályos pontokat. A tisztánlátás sokat segítene. Nincs egy közös ismerős, aki tud valamit, ha ő nem hajlandó elmondani?
2009. nov. 14. 23:55
 2/3 A kérdező kommentje:
Legjobb haverjával jóba vagyok , ö sem tud semmit , vagy csak nem akarja elmondani , nem tudom =/
2009. nov. 14. 23:56
 3/3 anonim válasza:
személyesen mondd meg neki, hogy mit érzel még midnig iránta, és próbáljátok meg ujra!
2009. nov. 15. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!