Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leégettem magam, mit gondolhat most? 4év után vége lett a barátommal én még szeretem őt ő azt mondja nem, de mégis hivogat!
Figyelt kérdés
Ma mikor hivott mondtam neki hogy én szeretem ő azt mondta hogy ő nem akar semmit tőllem!
Mikor msnen voltam elküldtem neki 1 linket amiben van egy videó róla és rólam!Aztán beszélgettünk, mondta hogy van egy csaj és ő nem olyan ("rossz") mint én meg hogy én nem vagyok az ő barátnője és soha nem szerettem, pedig szeretem még most is, hát akkor mikor együtt voltunk!
Szerintetek hagyjam őt vagy van esélyem?
2010. jún. 12. 16:14
1/8 anonim válasza:
hagyd a francba. mi az h van egy csaj aki nem olyan rossz mint te? milyen az ilyen ember? bunkó paraszt. de amugy mivel égetted le magad? v hogy?
2/8 A kérdező kommentje:
ezzel hogy ma kimondtam hogy szeretem miközben elhajtott, de mondtam neki hogy én úgy vettem észre hogy van esélyünk, ő erre bocsi csak tartani akartam a kapcsolatot!
2010. jún. 12. 16:20
3/8 anonim válasza:
küldd el a ...melegebb égtájra. nehogy má. bealáz és még futsz utána? neeem. te vagy a csaj. menjen a pitsába
4/8 anonim válasza:
Szerintem aki ilyet mond neked azzal törődni se kell és még nem tudod mi az tényleg szeretni valakit, ez még nem volt az hiszen nem is ismerted rendesen.
5/8 anonim válasza:
Az ilyen pasit hagyni kell a francba. Keress olyat, aki értékel téged, és mi az hogy "van egy csaj és ő nem olyan rossz"??? Ezt a sértést én a helyedben nem nyelném le, és nem futnék egy ilyen pasi után.
6/8 anonim válasza:
Direkt húzza az agyad! Sztem hagyd... :S
8/8 A kérdező kommentje:
Én 18 ő 22
2010. jún. 12. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!