Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkezdtem beszélgetni egy sráccal, ez ribis lenne?
Figyelt kérdés
Itt gyakin és annyira jófej megkívántam lehet ilyen egyáltalán alig beszéltünk.. úgy lefeküdnék vele..19/L2013. okt. 31. 19:38
11/19 A kérdező kommentje:
Nem szeretném lejáratni magam előtte lehet élőben is működne a dolog,kicsit összezavart ez az egész.
2013. okt. 31. 19:49
12/19 anonim válasza:
Ha párkapcsolati gondjaid vannak, akkor az azt jelenti hogy van pasid, mégis egy itt megismert 15 éves sráccal akarsz szexelni?
Mit tudna neked adni egy 15 éves srác, aki még magáról sem tud gondoskodni, aki még azzal sincs tisztában hogy ki is ő és mit akar.
Miért nem keresel egy korban hozzád illő pasit?
13/19 A kérdező kommentje:
18 éves a pasi az azért nem nagy különbség én is épphogy 19 vagyok. Nincs már pasim csak volt és elvette a kedvem mindentől.
2013. okt. 31. 19:55
15/19 A kérdező kommentje:
18!
2013. okt. 31. 19:56
16/19 anonim válasza:
Elkezdtél vele beszélgetni??? Micsoda??? HÁT EMBER!! Ez teljesen ribis. Kész, egy ribi vagy, ennyi. Sőt milyen ribi? Hivatásos prosti. Ez leháborító!
18/19 anonim válasza:
mutatsz 1 képet magadról priviben kérdező?
19/19 anonim válasza:
Jaja. Ribis lettél, mert szóba álltál a gyakin egy fiúkával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!