Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkezdtem beszélgetni egy sráccal, ez ribis lenne?
Figyelt kérdés
Itt gyakin és annyira jófej megkívántam lehet ilyen egyáltalán alig beszéltünk.. úgy lefeküdnék vele..19/L2013. okt. 31. 19:38
1/19 anonim válasza:
És kiderül hogy egy pattanásos,vézna,15 éves..
2/19 anonim válasza:
Szóval verbális kommunikációt gyakoroltál egy ellenkező neművel? Inkább nagyon ostoba vagy nem ribis.
3/19 anonim válasza:
Azt amit fejben elképzelsz róla az nem feltétlen olyan a valóságban is!
5/19 A kérdező kommentje:
Jó lehet egy pattanásos 15 éves de olyan rosszkedvű vagyok hetek óta ez a kis hülyeség kicsit felvidított. Volt már kapcsolatom ne nézzetek hülyének. Beindult a fantáziám az előző kapcsolatomba semmi szex nem volt szinte :S
2013. okt. 31. 19:43
8/19 A kérdező kommentje:
Kérni is fogok:) Egyébként az életkorát tudom.. Suli,magánéleti problémák,rossz párkapcsoalat.
2013. okt. 31. 19:46
9/19 anonim válasza:
18 elmúltál már, tehát felnőtt kellene, hogy legyél, engedélyt vársz, hogy szexelj valakivel?
Ugye nem.
10/19 anonim válasza:
Suli és magánéleti problémai mindenkinek vannak, ugyanúgy ahogy párkapcsolati problémái is. Azt nem tudom a sulival meg a magánéleteddel mi a gond, de a rossz párkapcsolatból ki kell lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!