Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet párkapcsolat nélkül elűzni a magányt?
jó kérdés, én is ezen gondolkozom :D
24F
4-es "Még jó, hogy én nem egy bunkó, tahó srác vagyok és mégsem kellek senkinek (erős túlzással)...
Kicsit fura a világ nem igaz?"
Én is ezt gondolom magamról, de engem szerintem annyira nem is zavarna ez az egész magány, ha két dolog nem kínozna időnként.
1: néha jólesne valakit átölelni (esetleg beszélgetni vagy egy-egy kisebb programot együtt csinálni)
2: a sex éhség (nemcsak hogy nem volt még hozzá szerencsém, de azt hiszem így 26-hoz közelítve már ideje is volna)
25/F
Kedves Kérdező!
A magányt nem kell, nem lehet elűzni. Veled van és Veled lesz utad végéig. Végső soron mindenki egyedül hal meg. Csak a magány kísér el Téged végig. Ez egy olyan alap dolog, mint hogy kék az ég és ahogy zöld a fű:) A magánnyal meg kell barátkoznod, és a Te javadra fordítanod a jelenlétét. Például figyelhetsz egy kicsit befelé a magányos időszakodban. Akik soha nem magányosak, azok nagyon extrováltak, kifelé figyelnek, és megrémülnek, ha egyedül kell lenni. Ez hiba, ez akadály lesz a mindennapokban és a lelki fejlődésben. Úgyhogy hajrá, a magány a barátod, ne félj;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!