Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet párkapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet párkapcsolat nélkül elűzni a magányt?

Figyelt kérdés

2013. okt. 30. 16:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Magányírtókkal.
2013. okt. 30. 18:53
 12/15 anonim ***** válasza:

jó kérdés, én is ezen gondolkozom :D

24F

2013. nov. 4. 16:12
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Fel kell ismerni, hogy a magányodra nem csak egy ember a gyógyír. Ő nem olyan, mint a kulcs a zárban. Rengeteg ember van, és az örömnek is ezernyi formája van. Ne ragaszkodj egyféle állapothoz, mert az idő halad. Haladj te is vele! Ha el tudod hinni, hogy más is jelenthet neked annyit, és akár még az ismerőseiddel vagy egy szexszel is jól érezheted magad, akkor máris jobb a helyzet. Jöhet újabb, csak bízz benne! Szervezz magadnak programokat, és tedd ki magad újabb benyomásoknak! Ja, és nyugodtan sírd ki magad! Zárd le rendesen, és temesd el. Ha például reménykedsz abban, hogy folytatódik, nem tudsz továbblépni. Temesd el és menj tovább!
2013. nov. 4. 16:15
 14/15 anonim ***** válasza:

4-es "Még jó, hogy én nem egy bunkó, tahó srác vagyok és mégsem kellek senkinek (erős túlzással)...

Kicsit fura a világ nem igaz?"

Én is ezt gondolom magamról, de engem szerintem annyira nem is zavarna ez az egész magány, ha két dolog nem kínozna időnként.

1: néha jólesne valakit átölelni (esetleg beszélgetni vagy egy-egy kisebb programot együtt csinálni)

2: a sex éhség (nemcsak hogy nem volt még hozzá szerencsém, de azt hiszem így 26-hoz közelítve már ideje is volna)

25/F

2013. nov. 4. 16:22
 15/15 SevN ***** válasza:

Kedves Kérdező!

A magányt nem kell, nem lehet elűzni. Veled van és Veled lesz utad végéig. Végső soron mindenki egyedül hal meg. Csak a magány kísér el Téged végig. Ez egy olyan alap dolog, mint hogy kék az ég és ahogy zöld a fű:) A magánnyal meg kell barátkoznod, és a Te javadra fordítanod a jelenlétét. Például figyelhetsz egy kicsit befelé a magányos időszakodban. Akik soha nem magányosak, azok nagyon extrováltak, kifelé figyelnek, és megrémülnek, ha egyedül kell lenni. Ez hiba, ez akadály lesz a mindennapokban és a lelki fejlődésben. Úgyhogy hajrá, a magány a barátod, ne félj;)

2013. nov. 12. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!