Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, nektek milyen lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek milyen lányok jönnek be?

Figyelt kérdés

2013. okt. 29. 19:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Amilyen lányoknak ki nyitom az ajtót.. -.-' xd
2013. okt. 29. 19:31
 2/11 anonim ***** válasza:
Elsősorban az olyanok, akiknek Mihályi Melinda a neve a gyakorikérdések weboldalon.
2013. okt. 29. 19:31
 3/11 anonim ***** válasza:
akik szépek és csinosak
2013. okt. 29. 19:32
 4/11 anonim ***** válasza:

Ne legyen pláza k* rva, legyen ápolt, ne legyen csontos de ne legyen nagy darab se, legyen személyisége és ne olyan legyen hogy meg akar felelni másoknak..

Röviden ennyi :DD

17/F

2013. okt. 29. 19:33
 5/11 anonim ***** válasza:
91%

BELSŐ:

Megmondom én neked azonnal. Ne legyen félős, áldott szűzmária apácatanonc, ha szexelni akar, mondja ki. Egy kis szemtelenség is jöhet. :) Ízlésesen szemtelen legyen... Legyen saját, kialakult baráti köre, akikkel eljár szórakozni, hogy ne egymás nyakán lógjunk. Ne próbáljon irányítani, mert akkor én irányítom el őt örökre, dumálgassuk meg a dolgokat közösen.

KÜLSŐ:

Mellméret nem igazán számít, inkább legyen kisebb mint gigamega. Fenék és lábak legyenek csinosak. Egy szép, kerekded arc nagyon kellemes tud lenni. 170cm és 55-60kg a teljesen optimális. Látszódjon rajta hogy ápolt.

2013. okt. 29. 19:36
 6/11 anonim ***** válasza:
csinos, nőiesen öltözködő és viselkedő lányok, akik értelmesek, és jó a humorérzékük!
2013. okt. 29. 19:44
 7/11 anonim ***** válasza:
#5 Tudsz válogatni mert a lányok 90%-ra igaz a leírás.. (ezek a mai tini krvák)
2013. okt. 29. 19:46
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy, csak fogadjon el úgy ahogy vagyok minden testi, lelki és szellemi hibámmal és cserébe én is feltétel nélkül elfogadom őt!!!!
2013. okt. 29. 19:48
 9/11 anonim ***** válasza:
#7 Bocsi, de én 17 vagyok. Mit tartsak fontosnak egy nőben ezeken kívül? Legyen jó munkahelye, diplomája, meg miegymás? :D:D 17 évesen mire vágynak a fiatalok? Arra, hogy együtt tervezzék a jövőt? :D Arra, hogy éljenek, barátkozzanak, ismerkedjenek.
2013. okt. 29. 19:56
 10/11 anonim ***** válasza:

Önálló, intelligens, vicces, nagyszájú, legyen önbizalma, szeresse magát.

Külsőre meg legyen pozitív kisugárzása, szép mosolya, ne legyen extrém kövér.

2013. okt. 29. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!