Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet párkapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet párkapcsolat nélkül elűzni a magányt?

Figyelt kérdés

2013. okt. 30. 16:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
5%
Sehogy. Vagy szerezz párt vagy szokd meg a magányt. (Ha ronda vagy, akkor viszont csak a magány megszokását választhatod.)
2013. okt. 30. 16:42
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Csináld azt amit én, regisztráltam magam egy chat oldalra, sosem gondoltam, hogy valaha is megteszem. :D Beszélgess sokat másokkal, ismerkedj és talán megismersz egy-két olyan embert , aki leköti a figyelmed... :)
2013. okt. 30. 16:45
 3/15 anonim ***** válasza:
Első - Miért gondolod azt, hogy csak ronda ember lehet magányos? :D Ugyan már... Én sem tartom magam rondának, mégse nincs senkim perpill, mivel a legtöbb ember olyan mint te, egy bunkó tahó és a tahókat nem igazán kedvelem... :)
2013. okt. 30. 16:48
 4/15 anonim ***** válasza:

A magány =//= egyedüllét.

Sőt, mondok jobbat. Egy párkapcsolatban is lehet az ember nagyon magányos. Én megéltem már mindkettőt. Voltam egyedül is magányos (most is az vagyok) és voltam párkapcsolatban is magányos (3 évig tartott és ezerszer rosszabb volt, mint egyedül lenni).

Nem tudok a kérdésedre válaszolni, mert még én is válaszokat keresek, de egy pszichológus, vagy egy témával kapcsolatos könyv elolvasása sokat segíthet... Meg persze az is, ha nyitsz a világ felé és sokat beszélgetsz másokkal. Akár itt, akár más oldalakon, vagy neadj' Isten élőben.

# 3:

Még jó, hogy én nem egy bunkó, tahó srác vagyok és mégsem kellek senkinek (erős túlzással)...

Kicsit fura a világ nem igaz?

2013. okt. 30. 16:52
 5/15 A kérdező kommentje:
Szerintem nem vagyok ronda, járok társaságba, és mégsem kellek pasiknak. Vagy azért, mert nem vagyok az a cicababa féleség, vagy mert rocker vagyok, nem tudom melyik, talán mindkettő, viszont nem szeretem egész nap lógatni az orrom, vidám akarok lenni, ezért gondoltam, hátha van más megoldás is a magányra, mint hogy bepasizzak, ami nem megy.
2013. okt. 30. 16:54
 6/15 anonim ***** válasza:

máshogy teszem fel a kérdésedet.

Hogyan lehet párkapcsolat nélkül elverni a magányt?

2013. okt. 30. 16:54
 7/15 anonim ***** válasza:

# 5:

Na, akkor így, hogy tisztáztuk, hogy lány vagy; azt hiszem hogy nem kell sokáig küzdened azért, hogy legyen valakid...

Viszont ha sok a retardált és perverz férfi, aki most rád fog írni és eleged lesz belőlük, akkor nekem is dobhatsz egy privátot és beszélgethetünk.

2013. okt. 30. 16:56
 8/15 anonim ***** válasza:
Na igen, kedves kérdező, én is hasonló cipőben járok... Nem arról van szó, hogy nem kellünk senkinek, egyszerűen én pl. nem tudom magam jól érezni akárkivel... Volt rá példa, elég sok, hogy azzal jött a pasi már startban, hogy neki milyen kocsija van...hát carok én a kocsijára, lehet az felőlem aranyból, ha egyszerűen nem fog meg a személyisége. A pasik ( legtöbbje, de tisztelet a kivételnek) már nagyon hozzászoktak az olyan csajokhoz, amit Te is írtál, cicababa tipusúakhoz... Azok a csajok totál tönkrevágták a npi nem teljes fogalmát...
2013. okt. 30. 17:29
 9/15 anonim ***** válasza:
Pardon, nem npi, hanem női... :P
2013. okt. 30. 17:30
 10/15 A kérdező kommentje:
Kedves Andrea Emma, legalább téged leszólítanak.
2013. okt. 30. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!