Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki, ha ilyen vagyok? 22/L
Nem vagyok olyan mint a legtöbb korombeli lány, mert kicsit visszahúzódó, szelíd csaj vagyok, de attól még nagyon szenvedélyes tudok lenni. Csak ez nem biztos, hogy elsőre lerí rólam. A jellemem egyszerű, természetes, de azért vicces is tudok lenni. Szép lánynak mondanak, pedig a külsőm, az öltözködésem is visszafogottabb.
A problémám az, hogy néha úgy érzem kevesebb vagyok azoknál a lányoknál, akik feltűnőek v. olyan cicababa típusok és hogy a férfiak előnyben részesítik az ilyen lányokat. Szerintetek jobb ha ilyen a személyiségem, a természetem v. változnom kéne?
Most nem tudom, hogy ez komoly kérdés-e, vagy csak privátokra vadászol; de felkeltetted az érdeklődésemet.
Hol laksz? Esetleg privátban is megírhatod. Elég a település, vagy a megye. Figyelmeztetlek, hogy ha nem érkezik válasz a kérdésemre, én fogok rád írni! :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!