Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki, ha ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki, ha ilyen vagyok? 22/L

Figyelt kérdés

Nem vagyok olyan mint a legtöbb korombeli lány, mert kicsit visszahúzódó, szelíd csaj vagyok, de attól még nagyon szenvedélyes tudok lenni. Csak ez nem biztos, hogy elsőre lerí rólam. A jellemem egyszerű, természetes, de azért vicces is tudok lenni. Szép lánynak mondanak, pedig a külsőm, az öltözködésem is visszafogottabb.

A problémám az, hogy néha úgy érzem kevesebb vagyok azoknál a lányoknál, akik feltűnőek v. olyan cicababa típusok és hogy a férfiak előnyben részesítik az ilyen lányokat. Szerintetek jobb ha ilyen a személyiségem, a természetem v. változnom kéne?

2013. okt. 30. 16:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
pont az ilyen lányokat szeretem mint te
2013. okt. 30. 16:35
 2/12 anonim ***** válasza:
pont ilyet keresek mint te se csak mesékbe van ilyen :D
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó vagy így. Én nagyon örülnék egy ilyen barátnőnek .:)
 4/12 anonim ***** válasza:
nem kell változtatnod, jó vagy így :)
2013. okt. 30. 16:37
 5/12 anonim ***** válasza:
NE akarj megváltozni!! Így vagy jó ahogy vagy ;)
2013. okt. 30. 16:39
 6/12 anonim ***** válasza:
Tökéletes vagy ilyen személyiséggel, ha 160 cm körüli szegedi lány volnál, szívesen meg is ismerkednék veled! 24F
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem attól leszel értékes, hogy feltűnősködsz. De én azt tapasztaltam, hogy a visszahúzódóbb lányok nem néznek ki jól. Szívesen elfogadok egy képet rólad priviben, ha cáfolni szeretnéd.
 8/12 anonim ***** válasza:

Most nem tudom, hogy ez komoly kérdés-e, vagy csak privátokra vadászol; de felkeltetted az érdeklődésemet.

Hol laksz? Esetleg privátban is megírhatod. Elég a település, vagy a megye. Figyelmeztetlek, hogy ha nem érkezik válasz a kérdésemre, én fogok rád írni! :3

2013. okt. 30. 16:40
 9/12 anonim ***** válasza:
nem az a ciki h ilyen vagy hanem az ha mások kedvéért akarsz megváltozni hiszrn akkor már nem magad adnád na az nagyon ciki.....
2013. okt. 30. 16:43
 10/12 anonim ***** válasza:
A személyiségeddel semmi gond. Egyszerűen csak arról van szó, hogy a csajozósabb srácok jellemzően a könnyebb prédának látszó kicsit r.i.bancosabban viselkedő csajokra hajtanak. A normálisabb értékrendű srácok többsége meg béna, nem meri őszintén felvállalni azt, hogy férfiként közeledjen egy nőhöz.
2013. okt. 30. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!