Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha 20 évesen még nem is csókolóztam? 20L
Figyelt kérdés
Hétköznapom azzal telik,hogy fősulira járok/tanulok. Sokszor szoktam szemezni buszon/metrón de ebből nem lesz soha semmi mert nem mernek kezdeményezni. Nem vagyok bulizós tipus.2013. okt. 26. 17:53
2/13 anonim válasza:
Nem ciki, de kezdj belehuzni! :)
4/13 anonim válasza:
Cikinek nem ciki, de azért 20 évesen el kéne kezdeni nyitni a másik nem felé.:)
5/13 anonim válasza:
Szia,
En is pont ilyen voltam ( most 32 vagyok ) .
Eloszor 25 (!) eves korom korul csokoloztam. Az elso szex? Meg kesobb ...
Es sajnos most sincs senkim ( volt egy hosszabb kapcsolatom, az elso igazi, de vege lett) .
Azt mondom, 20 evesen meg nagyon fiatal vagy , DE vigyazz, mert az ido ropul!!!
Legyel kezdemenyezo, nyitott , ne jarj ugy mint en !
6/13 A kérdező kommentje:
kicsit már rossz érzés ,hogy körülöttem mindenki boldog de én még mindig egyedül vagyok.
2013. okt. 26. 17:58
7/13 anonim válasza:
22 vagyok és még nem csókolóztam, nem érzem cikinek. Azt érezném annak, ha csókolóztam volna olyannal aki iránt igazából nem is érzek semmit... (Majdnem megtörtént, de szerencsére nem lett belőle semmi.)
8/13 anonim válasza:
Kérdező! Nem vagy egyedül... nekem is hasonló okaim vannak, hogy miért.
20L
9/13 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben utaztam sokáig, csak a másik oldalról, kerestem egy kedves, visszahúzódó lányt, de valahogy nem találtam, az egyetemen meg mindig "hordákban" vonultak, valahogy az nekem nem volt pálya úgy, hogy odamenjek. Egyébként egy-egy buliba simán elmehetnél, vagy beülni valahová kicsit 1-2 barátnőddel/csoporttársaddal. Viszont szerintem nem gáz a dolog, igyekezz olyan srácot találni, aki ezt megbecsüli!
10/13 anonim válasza:
Szerintem nem ciki, csak fura. A tanuláson kívül vannak mellette személyiségi okai is? Pl lelki sérelmek, túlzott zárkózottság, vagy csak egyszerűen válogatós vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!