Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki, hogy 27 éves nőként bejönnek a 20 év körüli fiúk?
Figyelt kérdés
Természetesen nem jönnék össze velük, meg nem szeretnék tőlük semmit, de némelyik olyan helyes meg aranyos, hogy vonzódom hozzájuk. Ez nagyon beteges dolog?2013. okt. 25. 17:40
2/15 anonim válasza:
Biztosíthatlak afelől, hogy ez a legkevésbé sem beteges :)
F/43
3/15 anonim válasza:
Nem nekem is volt h 28 éves nővel kavartam és lehidalt amikor megtudta mennyi vagyok mert 5 évvel idősebbnek néztem ki szerinte :D de nem zavarta a végén már össze akart költözni velem na az volt a gáz :D
4/15 anonim válasza:
Miért lenne beteges?:D ha egy 10 éves sráchoz vonzódnál akkor már feltehetnéd ezt a kérdést magadnak. :D
5/15 anonim válasza:
Főleg a páwák mi?
Búúzik tiriririri búúúzik tuririiri
6/15 anonim válasza:
Nem igazán értem miért lenne akkora probléma.. Amelyik ember arra kárhoztatott, hogy értelmes lesz, az már 20 évesen is az:D
7/15 anonim válasza:
"bejönnek a 20 év körüli fiúk"
:OO végre egy jó csaj juhúúú mindjárt írok neki privátot ^^
"Természetesen nem jönnék össze velük"
WHYYY?? :(((
8/15 anonim válasza:
Nem beteges, bár te nagyon annak érzed, máskülönben simán összejönnél velük.
9/15 anonim válasza:
22/F vagyok és engem nem zavarna, ha 27 éves nőnek tetszenék. Sőt, lehet, hogy akár össze is jönnék vele ha úgy alakulna. (kizárólag teoretikusan mondom csak)
Engem a korkülönbség nem érdekel személy szerint. Az csak egy jelentéktelen szám.
10/15 anonim válasza:
Az értelmi szinted az, ami betegesen alacsony...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!