Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki, hogy 27 éves nőként bejönnek a 20 év körüli fiúk?
Figyelt kérdés
Természetesen nem jönnék össze velük, meg nem szeretnék tőlük semmit, de némelyik olyan helyes meg aranyos, hogy vonzódom hozzájuk. Ez nagyon beteges dolog?2013. okt. 25. 17:40
11/15 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, én is már majdnem 27 vagyok és mostanában megtetszett egy 19 éves fiú. Mert tényleg némelyik olyan kis aranyos :D Elsőre én is azt gondoltam magamba hogy anyám, én nem vagyok normális...de hát végülis felnőttek vagyunk már mindketten, nem vagyok pedofil vagy ilyesmi
12/15 anonim válasza:
28 éves voltam amikor összejöttem egy baromi jó fej 20 éves sráccal. Idén ünnepeljük a 10-ik házassági évfordulónkat.
14/15 anonim válasza:
nekem meg bejönnek a 30 felé közelítő nők ;)
15/15 anonim válasza:
attól függ milyenek jönnek be mert magamból kiindulva meg a korosztályom nagyrészére ránézve van különbség rendesen :D szóval nem mindegy h milyen 20-on évesek tetszenek :D de ez nekünk csak jó én is szeretem az idősebb nőket volt már h 28 éves nővel kavargattam , és jó volt nagyon, persze ő ledöbbent amikor megtudta mennyi vagyok mert 5 évvel idősebbnek nézett de mégis tetszett neki, már össze is akart költözni csak munka miatt elköltöztem így nem volt hosszútávú.... De jó volt, jól kijöttünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!